Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Om det så skall blendas, blandas eller mixas väljer du själv vad som passar dina behov för att skapa din personliga för- och efterrätt. Vi har tagit fram en kombination som är lika effektiv som väldesignad för att passa in i ditt kök och täcka många mixade behov.

Följande produkter ingår i paketet

Effektiv och enkel 200 W-stavmixer

 • Effekt på 200 W
 • Avtagbar mixerstav
 • Enkel att rengöra
 • Värmetålig plast
 • Lätt att förvara

Skantic HDB 100 är en effektiv stavmixer på 200 Watt i välformad design. Den är lätt att rengöra med avtagbar mixerstav i värmetålig plast.  Blandar och mixar snabbt och enkelt. Perfekt för att mixa t.ex. barnmat, soppor, såser, majonnäs, milkshake, drinkar och cocktails på några sekunder.

Blender med två hastigheter och pulsfunktion

 • 350 W
 • 1 liter glasbehållare
 • Is-kross
 • Knivar i rostfritt stål
 • Lock med påmatningshål

Skantic BLR 100 är en blender i snyggt högblank svart färg, för att mixa läckra smoothies, shaker, soppor och såser. Denna mixer har rostfria stålknivar som roterar i två valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta, även is. Glaskannan rymmer en liter och har ett rejält och gediget handtag som underlättar hantering.

Kraftfull elvisp med turbo-funktion

 • Effekt: 300 W
 • Fem hastigheter
 • Lätt att rengöra
 • Visp, ballongvisp och degkrokar

Andersson HDM 2.0 är en prisvärd elvisp med kraftfull motor på hela 300 W för att snabbt och smidigt klara av dina behov i köket. För flexibel användning är vispen utrustad med fem hastigheter och en turbofunktion.

Läs gärna mer om varje enskild produkt genom att klicka dig fram på sidorna nedanför.

Mixpaket Black Om det så skall blendas, blandas eller mixas väljer du själv vad som passar dina behov för att skapa din personliga för- och efterrätt. Vi har tagit fram en kombination som är lika effektiv som väldesignad för att passa in i ditt kök och täcka många mixade behov. Följande produkter ingår i paketet Effektiv och enkel 200 W-stavmixer Effekt på 200 WAvtagbar mixerstavEnkel att rengöraVärmetålig plastLätt att förvara Skantic HDB 100 är en effektiv stavmixer på 200 Watt i välformad design. Den är lätt att rengöra med avtagbar mixerstav i värmetålig plast.  Blandar och mixar snabbt och enkelt. Perfekt för att mixa t.ex. barnmat, soppor, såser, majonnäs, milkshake, drinkar och cocktails på några sekunder. Blender med två hastigheter och pulsfunktion 350 W1 liter glasbehållareIs-krossKnivar i rostfritt stålLock med påmatningshål Skantic BLR 100 är en blender i snyggt högblank svart färg, för att mixa läckra smoothies, shaker, soppor och såser. Denna mixer har rostfria stålknivar som roterar i två valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta, även is. Glaskannan rymmer en liter och har ett rejält och gediget handtag som underlättar hantering. Kraftfull elvisp med turbo-funktion Effekt: 300 WFem hastigheterLätt att rengöraVisp, ballongvisp och degkrokar Andersson HDM 2.0 är en prisvärd elvisp med kraftfull motor på hela 300 W för att snabbt och smidigt klara av dina behov i köket. För flexibel användning är vispen utrustad med fem hastigheter och en turbofunktion. Läs gärna mer om varje enskild produkt genom att klicka dig fram på sidorna nedanför. Köksmaskiner 399 SEK 399 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner