Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stavmixern Swissline från bamix of Switzerland är en komplett stavmixer och blir ett nyttigt hjälpmedel i ditt kök. Den har två olika hastighetsinställningar och flera tillbehör för att du skall kunna mixa innehållet precis som du vill ha det. Med en effekt på 200 Watt passar den till att blanda soppor, smoothies och puréer.  
Samtliga delar är i rostfritt stål som är näringsmedelsbeständiga och smakneutrala.

Många tillbehör

I förpackningen ingår ett läckert rött och matchande bordställ så den alltid kan stå framme på köksbänken som en del av inredningen och din Swissline är snabbt redo för assistans i din matlagning. Multikniven skär i små bitar, hackar och mosar både kokta och råa grönsaker, frukt, bär och kokt kött.
Vispen emulgerar och vispar ägg och grädde och kan användas för att vispa upp soppor och såser.
En blandare rör och blandar shakes, drycker, puréer, dressingar, majonäs och frappés för en krämig eller tjockflytande blandning.

Mal ner socker till pudersocker, bröd till ströbröd eller mal nötter, mandlar, örter, choklad, ost, kryddor, kaffe och andra torra livsmedel med processorn. En rymlig bägare på 900 ml finns också med.
Slutligen medföljer en instruktionsmanual och en idérik receptbok (på engelska) för att du skall få nya tankar och idéer kring ditt användande.  

bamix of Switzerland

bamix började göra revolutionerande köksmaskiner redan på 1950-talet och har sedan dess utvecklat och förbättrat sin produkt till en ovärderlig hjälp i köket. Eftersom bamix produkter är enkla att använda och rengöra, blir de fort populära i varje kök. Den läckra designen är en bonus, som gör att de kan stå framme i köket jämt. Ju mer tillgängligt bamix placeras desto mer används den.

Titta även på

Titta även på

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bamix Bamix Stavblender Swissline 200W 493550 Stavmixern Swissline från bamix of Switzerland är en komplett stavmixer och blir ett nyttigt hjälpmedel i ditt kök. Den har två olika hastighetsinställningar och flera tillbehör för att du skall kunna mixa innehållet precis som du vill ha det. Med en effekt på 200 Watt passar den till att blanda soppor, smoothies och puréer.  Samtliga delar är i rostfritt stål som är näringsmedelsbeständiga och smakneutrala. Många tillbehör I förpackningen ingår ett läckert rött och matchande bordställ så den alltid kan stå framme på köksbänken som en del av inredningen och din Swissline är snabbt redo för assistans i din matlagning. Multikniven skär i små bitar, hackar och mosar både kokta och råa grönsaker, frukt, bär och kokt kött.Vispen emulgerar och vispar ägg och grädde och kan användas för att vispa upp soppor och såser.En blandare rör och blandar shakes, drycker, puréer, dressingar, majonäs och frappés för en krämig eller tjockflytande blandning. Mal ner socker till pudersocker, bröd till ströbröd eller mal nötter, mandlar, örter, choklad, ost, kryddor, kaffe och andra torra livsmedel med processorn. En rymlig bägare på 900 ml finns också med.Slutligen medföljer en instruktionsmanual och en idérik receptbok (på engelska) för att du skall få nya tankar och idéer kring ditt användande.   bamix of Switzerland bamix började göra revolutionerande köksmaskiner redan på 1950-talet och har sedan dess utvecklat och förbättrat sin produkt till en ovärderlig hjälp i köket. Eftersom bamix produkter är enkla att använda och rengöra, blir de fort populära i varje kök. Den läckra designen är en bonus, som gör att de kan stå framme i köket jämt. Ju mer tillgängligt bamix placeras desto mer används den. Stavmixer 5 2 1449 SEK 1449 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Stavmixer