Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux EEWA7800 är en snabb och intuitiv vattenkokare som är enkel att använda. Med 1,7 liters kapacitet och funktioner som digital temperaturkontroll, temperaturindikator i realtid, OneCup Turbo och en intuitiv programmerbar HighContrast LCD-display gör den en trivial uppgift till en exakt konst.

Löstagbart kalkfilter

Kalkfiltret ser till att inget oönskat hamnar i koppen. Enkelt att ta bort och göra rent.

Enhandsöppning

Enhandsöppnings funktionen som är placerad högst upp på vattenkokaren förenklar användningen

Torrkokningsskydd

Inbyggt torrkokningsskydd med automatisk avstängning för när det inte finns något vatten kvar i vattenkokaren.

Håll vattnet varmt

Funktionen håller vattnet varmt i 30 minuter.

Ställ in rätt temperatur

Med åtta temperaturinställningar kan du njuta av ditt te på det sätt det är tänkt. Använd till exempel 80 °C  för grönt te, 85 °C vitt te, 90 °C oolong te, 95 °C kaffe och 100 °C för svart te och örttéer, även havremjöl och nudlar. Kontrollera vattentemperaturen i realtid på den digitala LCD-displayen under uppvärmningen.

Automatisk avstängning på 3 sätt

Nu behöver du inte oroa dig. Den här vattenkokaren har automatisk avstängning på tre sätt: när vattnet kokar, när du lyfter bort den från värmestationen och när det inte finns mer vatten kvar i vattenkokaren, tack vare det integrerade torrkokningsskyddet.

Lucka öppnas med en hand

Lätt att nå och locket öppnas med en knapptryckning.

OneCup Turbo

Har du inte tid att vänta på din kopp te? Expressionist Collection vattenkokare med OneCup Turbo-funktion kokar 200ml vatten på mindre än 60 sekunder - tillräckligt med tid för att du ska ta fram en kopp och välja din favoritsmak av te.

Electrolux Electrolux EEWA7800 910 002 398 Electrolux EEWA7800 är en snabb och intuitiv vattenkokare som är enkel att använda. Med 1,7 liters kapacitet och funktioner som digital temperaturkontroll, temperaturindikator i realtid, OneCup Turbo och en intuitiv programmerbar HighContrast LCD-display gör den en trivial uppgift till en exakt konst.Löstagbart kalkfilterKalkfiltret ser till att inget oönskat hamnar i koppen. Enkelt att ta bort och göra rent.EnhandsöppningEnhandsöppnings funktionen som är placerad högst upp på vattenkokaren förenklar användningenTorrkokningsskyddInbyggt torrkokningsskydd med automatisk avstängning för när det inte finns något vatten kvar i vattenkokaren.Håll vattnet varmtFunktionen håller vattnet varmt i 30 minuter.Ställ in rätt temperaturMed åtta temperaturinställningar kan du njuta av ditt te på det sätt det är tänkt. Använd till exempel 80 °C  för grönt te, 85 °C vitt te, 90 °C oolong te, 95 °C kaffe och 100 °C för svart te och örttéer, även havremjöl och nudlar. Kontrollera vattentemperaturen i realtid på den digitala LCD-displayen under uppvärmningen.Automatisk avstängning på 3 sättNu behöver du inte oroa dig. Den här vattenkokaren har automatisk avstängning på tre sätt: när vattnet kokar, när du lyfter bort den från värmestationen och när det inte finns mer vatten kvar i vattenkokaren, tack vare det integrerade torrkokningsskyddet.Lucka öppnas med en handLätt att nå och locket öppnas med en knapptryckning.OneCup TurboHar du inte tid att vänta på din kopp te? Expressionist Collection vattenkokare med OneCup Turbo-funktion kokar 200ml vatten på mindre än 60 sekunder - tillräckligt med tid för att du ska ta fram en kopp och välja din favoritsmak av te. Vattenkokare 4,1 27 699 SEK 699 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Vattenkokare