Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig och lättanvänd lamineringsmaskin för upp till A3-ark

Andersson DTL 1.1 - A3

  Art.nr: 1002004
  • Redo att användas inom två-tre minuter
  • Tar laminat mellan 80 och 125 mic/µm
  • Skydda dina värdefulla dokument
  • 40 cm/min lamineringshastighet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DTL 1.1 - A3 är en kompakt och snabb lamineringsmaskin som du enkelt använder för att skydda dina fotografier eller andra viktiga dokument. Denna laminator är kompatibel med laminat mellan 80 och 125 mic/µm och kan laminera en total tjocklek inklusive innehåll på 0,5 mm. Den är redo att användas på två-tre minuter och klarar av både dokument samt foton på upp till A3-format och laminerar 400mm/minut.

Det dubbla rullsystemet matar dokument och laminat igenom enheten med utmärkt precision och den kan vara påslagen och i bruk under två timmar i följd innan den behöver svalna i 30 minuter innan nästa cykel då den håller en konstant driftstemperatur på runt 135°.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1002004 Andersson Andersson DTL 1.1 - A3 L309-A DTL 1.1 - A3 är en kompakt och snabb lamineringsmaskin som du enkelt använder för att skydda dina fotografier eller andra viktiga dokument. Denna laminator är kompatibel med laminat mellan 80 och 125 mic/µm och kan laminera en total tjocklek inklusive innehåll på 0,5 mm. Den är redo att användas på två-tre minuter och klarar av både dokument samt foton på upp till A3-format och laminerar 400mm/minut. Det dubbla rullsystemet matar dokument och laminat igenom enheten med utmärkt precision och den kan vara påslagen och i bruk under två timmar i följd innan den behöver svalna i 30 minuter innan nästa cykel då den håller en konstant driftstemperatur på runt 135°. Dokumenthantering 3,5 2 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Dokumenthantering