Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Få saker är så irriterande som när man behöver en sax och man inte har någon att tillgå. Detta tre-pack löser problemet med en rejäl kökssax samt två hobbysaxar i olika storlek för att sprida ut i lådorna i hemmet. DAY saxar är tillverkade i rostfrit stål och passar både höger- och vänsterhänta.

Saxarna finns i tre härliga pastellfärger och säljs osorterade online. Välkommen in i närmaste Lagershop för att välja mellan blå, grön eller rosa.

  • Kökssax 20 cm
  • Hobbysax 15 cm
  • Hobbysax 14 cm
Trepack saxar med kökssax och hobbysaxar

Komplettera ditt köp

DAY DAY Scissor 3pcs set 75196 Få saker är så irriterande som när man behöver en sax och man inte har någon att tillgå. Detta tre-pack löser problemet med en rejäl kökssax samt två hobbysaxar i olika storlek för att sprida ut i lådorna i hemmet. DAY saxar är tillverkade i rostfrit stål och passar både höger- och vänsterhänta. Saxarna finns i tre härliga pastellfärger och säljs osorterade online. Välkommen in i närmaste Lagershop för att välja mellan blå, grön eller rosa. Kökssax 20 cmHobbysax 15 cmHobbysax 14 cm På skrivbordet 5 1 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Kontorstillbehör
  4. På skrivbordet