Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-pack whiteboard-pennor

Bic Velleda Whiteboard markers

  Art.nr: 1003729
  • Svart, blå och röd
  • Alkoholbaserat, luktfritt bläck
  • Lätt att sudda ut

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rita, sudda, skriv, sudda och skriv igen (nästan) hur många gånger som helst. Detta tre-pack whiteboardpennor från BIC med svart, röd och blå färg använder Liquid Ink Technology som är ett alkoholbaserat bläck med mycket diskret lukt som räcker länge. Passar lika bra till veckoplaneringstavlan hemma som i konferensrummet på jobbet och i klassrummet. 

Bic Velleda Whiteboard markers har en medelfin kulspets, plastpennkropp med lock som matchar bläckfärgen och ett bläcknivåfönster så du kan hålla koll på när bläcket börjar ta slut. 

1003729 1003729 Bic Bic Velleda Whiteboard markers 905456 Rita, sudda, skriv, sudda och skriv igen (nästan) hur många gånger som helst. Detta tre-pack whiteboardpennor från BIC med svart, röd och blå färg använder Liquid Ink Technology som är ett alkoholbaserat bläck med mycket diskret lukt som räcker länge. Passar lika bra till veckoplaneringstavlan hemma som i konferensrummet på jobbet och i klassrummet. Bic Velleda Whiteboard markers har en medelfin kulspets, plastpennkropp med lock som matchar bläckfärgen och ett bläcknivåfönster så du kan hålla koll på när bläcket börjar ta slut.  Rita och skriva 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Kontorstillbehör
  4. Rita och skriva