Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunn skrivplatta för hela familjen

LCD Writing Tablet

  Art.nr: 1003528
  • 8" LCD-skärm
  • Sparar papper
  • Perfekt för kom-ihåg, to-do's mm
  • Radera med en knapptryckning
  • Magneter på baksidan

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Denna rit- och skrivplatta är en smart och rolig pryl som gör det lätt och roligt att lämna meddelanden till familjemedlemmar eller för att skriva upp viktiga datum, veckans inköpslista eller kanske viktiga möten på jobbet. Du skriver med medföljande penna och raderar med en knapptryckning - perfekt för att dra ner på papperskonsumtionen och för att roa både barn och vuxna. Tack vare magneter på baksidan kan den fästas på kylskåpet.

Rita, radera, repetera

Kommer du ihåg de där magnetritplattorna som barn har där de ritar och sedan suddar genom att dra med en spak i nederkant? LCD Writing Tablet är som en modern variant av dessa. I en riktigt tunn och lätt design får du en ritplatta med 8" stor LCD-skärm som du kan rita, skissa och skriva på om och om igen. Under skärmen finns en knapp som rensar skärmen för nästa anteckning. Skrivplattan fungerar lika bra i hemmet som på jobbet eller som ritplatta till barnen.

LCD-skärmen använder högteknologisk flytande magnetisk kristallteknik som känner av tryck från den medföljande stylus-pennan. Skärmen är gjord i hållbar och stöttålig plast och drivs av ett utbytbart knappcellsbatteri (CR2016) med batteritid för upp till två år. Raderingsfunktionen är testad för över 500 000 gånger.

Familjens meddelandecentral

Baksidan av plattan har magneter så du kan hänga upp plattan på kylskåpet och låta den bli familjens meddelandecentral. Perfekt för att lämna söta hälsningar till din partner, skriva upp tiden för tandläkarbesöket eller andra viktiga kom-ihåg-notiser, inköpslistor eller att-göra-lista. Varför inte använda den för att leka pictionary eller hänga-gubbe med vännerna? 
Skrivplattan har en hållare för pennan så den alltid finns nära till hands. Rita och sudda med en knapptryckning, det kommer spara dig massor av papper och anteckningsblock.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003528 Other LCD Writing Tablet HX2000085 Denna rit- och skrivplatta är en smart och rolig pryl som gör det lätt och roligt att lämna meddelanden till familjemedlemmar eller för att skriva upp viktiga datum, veckans inköpslista eller kanske viktiga möten på jobbet. Du skriver med medföljande penna och raderar med en knapptryckning - perfekt för att dra ner på papperskonsumtionen och för att roa både barn och vuxna. Tack vare magneter på baksidan kan den fästas på kylskåpet. Rita, radera, repetera Kommer du ihåg de där magnetritplattorna som barn har där de ritar och sedan suddar genom att dra med en spak i nederkant? LCD Writing Tablet är som en modern variant av dessa. I en riktigt tunn och lätt design får du en ritplatta med 8" stor LCD-skärm som du kan rita, skissa och skriva på om och om igen. Under skärmen finns en knapp som rensar skärmen för nästa anteckning. Skrivplattan fungerar lika bra i hemmet som på jobbet eller som ritplatta till barnen. LCD-skärmen använder högteknologisk flytande magnetisk kristallteknik som känner av tryck från den medföljande stylus-pennan. Skärmen är gjord i hållbar och stöttålig plast och drivs av ett utbytbart knappcellsbatteri (CR2016) med batteritid för upp till två år. Raderingsfunktionen är testad för över 500 000 gånger. Familjens meddelandecentral Baksidan av plattan har magneter så du kan hänga upp plattan på kylskåpet och låta den bli familjens meddelandecentral. Perfekt för att lämna söta hälsningar till din partner, skriva upp tiden för tandläkarbesöket eller andra viktiga kom-ihåg-notiser, inköpslistor eller att-göra-lista. Varför inte använda den för att leka pictionary eller hänga-gubbe med vännerna? Skrivplattan har en hållare för pennan så den alltid finns nära till hands. Rita och sudda med en knapptryckning, det kommer spara dig massor av papper och anteckningsblock. Rita och skriva 1,7 10 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Kontorstillbehör
  4. Rita och skriva