Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Marknadens mest populära grafräknare!

Texas Instruments TI-84 Plus

  Art.nr: 120336
En av gymnasiets och högskolans mest populära grafräknare! Komplett med funktioner för att ta dig till nya nivåer inom matematik, fysik, kemi och ekonomi!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TI-84 Plus är en kraftfullare version av TI-83 Plus, den perfekta grafräknaren för gymnasiet och högskolan som kombinerar mer minne (3xTI-83 Plus), snabbare processor och inbyggd datorkommunikation. Detta handburna hjälpmedel har ny design, lagring av upp till 30 applikationer och 10 förinstallerade applikationer.

Funktioner


Medföljande tillbehör

 

NYHET! Operativsystemsuppdatering för TI-84 Plus

Den senaste uppdateringen* innehåller MathPrint™ - ladda ned utan kostnad

* Uppdatera Catalog Help till version 1.1 för kompatibilitet med operativsystemsuppdatering version 2.53MP för TI-84 Plus.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(5 st)
  • 10-radigt fönster
  • Färgskärm
  • Ritar 10 funktioner

1 499:-

Texas Instruments Texas Instruments TI-84 Plus 84PL/CLM/2E4/D TI-84 Plus är en kraftfullare version av TI-83 Plus, den perfekta grafräknaren för gymnasiet och högskolan som kombinerar mer minne (3xTI-83 Plus), snabbare processor och inbyggd datorkommunikation. Detta handburna hjälpmedel har ny design, lagring av upp till 30 applikationer och 10 förinstallerade applikationer.FunktionerMedföljande tillbehör NYHET! Operativsystemsuppdatering för TI-84 PlusDen senaste uppdateringen* innehåller MathPrint™ - ladda ned utan kostnad* Uppdatera Catalog Help till version 1.1 för kompatibilitet med operativsystemsuppdatering version 2.53MP för TI-84 Plus. Miniräknare 4,6 13 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Miniräknare