Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväm och ergonomisk kontorsstol

Andersson CHR 2.0

  Art.nr: 247240
  • ​Ergonomisk - Bekväm design
  • Mesh-väv
  • Vridbar 360 grader
  • Justerbar höjd
  • Max belastning: 120 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

CHR 2.0 är en bekväm och ergonomisk kontorsstol med Mesh-nät i ryggdelen som släpper igenom luft vilket gör att du håller dig sval. Höjden går att justera mellan 440 mm till 560 mm från golvet så den passar alla.

Kontorsstolen har även en Tilt-funktion så att du kan "väga", eller gunga fram och tillbaka. Den är vridbar 360 grader så du kan snurra runt och den är ergonomiskt designad så att du sitter bekvämt en längre period när du arbetar utan att få ont i rygg, axlar, armar eller ryggslut.

Storlekar och mått CHR 2.0

Klicka på bilden för större vy. Öppnas i nytt fönster

247240 247240 Andersson Andersson CHR 2.0 CHR 2.0 är en bekväm och ergonomisk kontorsstol med Mesh-nät i ryggdelen som släpper igenom luft vilket gör att du håller dig sval. Höjden går att justera mellan 440 mm till 560 mm från golvet så den passar alla. Kontorsstolen har även en Tilt-funktion så att du kan "väga", eller gunga fram och tillbaka. Den är vridbar 360 grader så du kan snurra runt och den är ergonomiskt designad så att du sitter bekvämt en längre period när du arbetar utan att få ont i rygg, axlar, armar eller ryggslut. Klicka på bilden för större vy. Öppnas i nytt fönster Skrivbordsstol 3 2 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Skrivbordsstol