Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

CHR 2.0 är en bekväm och ergonomisk kontorsstol med Mesh-nät i ryggdelen som släpper igenom luft vilket gör att du håller dig sval. Höjden går att justera mellan 440 mm till 560 mm från golvet så den passar alla.

Kontorsstolen har även en Tilt-funktion så att du kan "väga", eller gunga fram och tillbaka. Den är vridbar 360 grader så du kan snurra runt och den är ergonomiskt designad så att du sitter bekvämt en längre period när du arbetar utan att få ont i rygg, axlar, armar eller ryggslut.

Storlekar och mått CHR 2.0

Klicka på bilden för större vy. Öppnas i nytt fönster

Titta även på

Skön gamingstol

(0 st)
  • Slitstarkt PU-läder / Ryggstöd: 70 cm
  • Låsbar tiltfunktion
  • Maxvikt: 100 kg

990:-

Titta även på

Skön gamingstol

(0 st)
  • Slitstarkt PU-läder / Ryggstöd: 70 cm
  • Låsbar tiltfunktion
  • Maxvikt: 100 kg

990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson CHR 2.0 CHR 2.0 är en bekväm och ergonomisk kontorsstol med Mesh-nät i ryggdelen som släpper igenom luft vilket gör att du håller dig sval. Höjden går att justera mellan 440 mm till 560 mm från golvet så den passar alla. Kontorsstolen har även en Tilt-funktion så att du kan "väga", eller gunga fram och tillbaka. Den är vridbar 360 grader så du kan snurra runt och den är ergonomiskt designad så att du sitter bekvämt en längre period när du arbetar utan att få ont i rygg, axlar, armar eller ryggslut. Klicka på bilden för större vy. Öppnas i nytt fönster Skrivbordsstol 1 1 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kontorsmaterial
  3. Skrivbordsstol