Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dekorativ LED-slinga, 16 m med olika ljuslägen

Snake-LED 16m 800 Extra Warm

  Art.nr: 245265
 • 800 st LED-lampor
 • Extra varm ljusnyans
 • För inom- och utomhusbruk
 • Kontroll med 8 funktioner och minne
 • 16 + 3 m slinga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ljusslinga med 800 st små och energisnåla LED-lampor som sitter samlat på en 16 m lång slinga. Ljusslingan kan användas både inomhus och utomhus. Elkontakten är IP44-klassad som tål både regn och snö.

Dekorera räcket på balkongen, altanen eller entrétrappan, häng över en buske i trädgården, rulla ihop i en vas eller glasskål eller lägg på bordet som en dukningsdekoration. Det varmvita ljuset blir en mysig belysning när mörkret faller. 

ljusslinga kluster klusterslinga

Kontroll med 8 lysfunktioner

En kontroll med åtta olika lyslägen ingår. Tryck på knappen för att bläddra genom de olika ljusvarianterna:

 1. Combination
 2. In waves
 3. Sequental
 4. Slo glo
 5. Chasing/flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle/flash
 8. Steady on

Kontrollen har minnesfunktion och kommer ihåg vilket läge du senast använde när du tänder ljusslinga nästa gång

Specifikationer

Slingan är 16 meter lång med 800 st tätt sittande ljuspunkter. Från sista lampan är 3 meter extra sladd innan kontakten, vilket ger en total längd på 19 meter. Lamporna är 3 mm stora och lyser med ett varmvitt ljus. IP44-klassad.
Spara kartongen så har du en praktisk förvaring när de inte används.

OBS! Slingan ska ej seriekopplas.

245265 Others Snake-LED 16m 800 Extra Warm AX8510230 Ljusslinga med 800 st små och energisnåla LED-lampor som sitter samlat på en 16 m lång slinga. Ljusslingan kan användas både inomhus och utomhus. Elkontakten är IP44-klassad som tål både regn och snö.Dekorera räcket på balkongen, altanen eller entrétrappan, häng över en buske i trädgården, rulla ihop i en vas eller glasskål eller lägg på bordet som en dukningsdekoration. Det varmvita ljuset blir en mysig belysning när mörkret faller.  Kontroll med 8 lysfunktioner En kontroll med åtta olika lyslägen ingår. Tryck på knappen för att bläddra genom de olika ljusvarianterna:CombinationIn wavesSequentalSlo gloChasing/flashSlow fadeTwinkle/flashSteady onKontrollen har minnesfunktion och kommer ihåg vilket läge du senast använde när du tänder ljusslinga nästa gång Specifikationer Slingan är 16 meter lång med 800 st tätt sittande ljuspunkter. Från sista lampan är 3 meter extra sladd innan kontakten, vilket ger en total längd på 19 meter. Lamporna är 3 mm stora och lyser med ett varmvitt ljus. IP44-klassad.Spara kartongen så har du en praktisk förvaring när de inte används.OBS! Slingan ska ej seriekopplas. Julbelysning 5 6 199 SEK 199 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. Julbelysning