Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dimbar filament-lampa LED, E27 med varmt ljus

Philips Dimbar LED filament 48W A60 E27 Gold

  Art.nr: 1002992
 • 8 W (motsvarar 50W)
 • 620 lumen, 2000 K
 • E27-fattning / stor sockel
 • Lika snygg släckt som tänd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips LED-lampa filament med extra varmt och mysigt ljussken som passar bra i soffhörnan och sovrummet. En filamentlampa är lika snygg släckt som tänd, och passar därför i armaturer utan eller med öppen lampskärm, som ger en modern och trendig detalj i din heminredning. Den här lampan har en klassisk glödlampsdesign med E27-sockel och ser ut och fungerar som en traditionell glödlampa - men förbrukar ungefär 80% mindre energi och håller ungefär 10 gånger längre.

Philips dimbar filamentlampa LED

Filamentlampa med dimfunktion

Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt belysning och stämning för alla situationer, så du kan välja mellan avkopplande mysbelysning till mer uppiggande arbetsbelysning. 

Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur.

15 års livslängd

Philips LED-lampor tänds direkt utan fördröjning. Det blanka, klara glaset ger ett gnistrande och naturlig ljus.
Lampan har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar.

Retrodesign med modern teknologi

Klassisk form och utseende med rundstrålande varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa men med modern och energisparande LED-teknologi. Philips filament-lampor sparar upp till 80% energi men är utformad för efterlikna den klassiska glödlampan. Det gör lamporna lika snygga tända som släckta och kan gärna visas upp i alla typer av lampor och armaturer - även utan lampskärmar eller andra öppna skärmar för en trendig och industriell look.

Philips filament LED-lampa E27

620 lumen

Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED filament (7W) har ett lumenvärde på 620 som motsvarar ljusskenet från en 50 W glödlampa.

I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal. 

Färgåtergivning och färgtemperatur

Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt. 

Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Denna filamentlampa har ett extra varmt sken på 2000 K som skapar mysstämning och gör att lampan passar bra i exempelvis soffhörnan och sovrummet.

Titta även på

Ta steget mot smart belysning

(1 st)
 • 9 W (60 Watt)
 • E27-sockel
 • Anslut via Bluetooth

199:-

Titta även på

Ta steget mot smart belysning

(1 st)
 • 9 W (60 Watt)
 • E27-sockel
 • Anslut via Bluetooth

199:-

Komplettera ditt köp

(10 st)
 • Gör din vanliga lampa smart
 • Styr dina lampor i mobilen
 • Stöd för Google Assistant, Siri och Alexa

299:-

1002992 Philips Philips Dimbar LED filament 48W A60 E27 Gold 8718696709146 Philips LED-lampa filament med extra varmt och mysigt ljussken som passar bra i soffhörnan och sovrummet. En filamentlampa är lika snygg släckt som tänd, och passar därför i armaturer utan eller med öppen lampskärm, som ger en modern och trendig detalj i din heminredning. Den här lampan har en klassisk glödlampsdesign med E27-sockel och ser ut och fungerar som en traditionell glödlampa - men förbrukar ungefär 80% mindre energi och håller ungefär 10 gånger längre. Filamentlampa med dimfunktion Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt belysning och stämning för alla situationer, så du kan välja mellan avkopplande mysbelysning till mer uppiggande arbetsbelysning.  Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur. 15 års livslängd Philips LED-lampor tänds direkt utan fördröjning. Det blanka, klara glaset ger ett gnistrande och naturlig ljus.Lampan har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar. Retrodesign med modern teknologi Klassisk form och utseende med rundstrålande varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa men med modern och energisparande LED-teknologi. Philips filament-lampor sparar upp till 80% energi men är utformad för efterlikna den klassiska glödlampan. Det gör lamporna lika snygga tända som släckta och kan gärna visas upp i alla typer av lampor och armaturer - även utan lampskärmar eller andra öppna skärmar för en trendig och industriell look. 620 lumen Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED filament (7W) har ett lumenvärde på 620 som motsvarar ljusskenet från en 50 W glödlampa.I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal.  Färgåtergivning och färgtemperatur Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.  Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Denna filamentlampa har ett extra varmt sken på 2000 K som skapar mysstämning och gör att lampan passar bra i exempelvis soffhörnan och sovrummet. LED-lampor 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. LED-lampor