Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dimbar LED-lampa med extra mysigt ljus

Philips Led 60W A60 E27 warmglow

  Art.nr: 238238
  • 8,5 W (60 W)
  • 806 lumen
  • E27-sockel / stor fattning
  • Tänds direkt
  • Sparar upp till 80% energi

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips dimbar LED-lampa som ger ett varmare och mysigare sken ju mer du dimrar! Lampan har en energiförbrukning på 8,5 W, men ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Det anges i lumen och för denna lampan är värdet 806 lumen, vilket liknar skenet från en traditionell 60 W glödlampa.
Tack vare dimringsfunktionen kan du anpassa ljusstyrkan efter humör, behov och önskemål.

Dimbar LED-lampa Philips

Dimfunktion

Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär. Lampans färgtemperatur varierar därför steglöst från 2 200-2 700 K.
Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur.

Varför ska jag köpa en LED-lampa?

Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. En LED-lampa fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.
En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta.

Lång livslängd

Philips LED-lampor har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Så inte bara sparar du pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut.

238238 Philips Philips Led 60W A60 E27 warmglow 8718696572177 Philips dimbar LED-lampa som ger ett varmare och mysigare sken ju mer du dimrar! Lampan har en energiförbrukning på 8,5 W, men ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Det anges i lumen och för denna lampan är värdet 806 lumen, vilket liknar skenet från en traditionell 60 W glödlampa.Tack vare dimringsfunktionen kan du anpassa ljusstyrkan efter humör, behov och önskemål. Dimfunktion Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär. Lampans färgtemperatur varierar därför steglöst från 2 200-2 700 K.Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Varför ska jag köpa en LED-lampa? Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. En LED-lampa fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta. Lång livslängd Philips LED-lampor har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Så inte bara sparar du pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut. LED-lampor 4 1 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor