Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

2 W LED-lampa klart glas

Philips LED classic 25W P45 E14 WW CL ND SRT4

  Art.nr: 1014172
  • 2 W (~25 W)
  • E14-sockel
  • Behagligt ljus för ögonen
  • 250 lumen
  • Varmvitt ljus

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips presenterar en energibesparande och snygg LED-lampa med liten E14-sockel som passar i dina fönsterlampor, både med och utan lampskärm. Med Philips lilla och klotformade LED Classic 2 W behöver du inte kompromissa mellan energieffektivitet, design och funktion. Här får du vackert, varmvitt ljus, extra lång livslängd och en design med heltäckande klart glas som gör att den ser ut som en traditionell glödlampa. 

Energisparande LED-lampa

Denna LED-lampa har en maximal strömförbrukning på 2 W, vilket motsvarar glödlampans 25 W, vilket gör att den leder till omedelbara energibesparingar. Ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Denna 2 W ljuskälla avger 250 lumen som är liknande ljuset från en 25 W glödlampa. 

LED-lampa i klassiskt glas

Snygg och stämningsfull lampa, samma höga prestanda som alltid. Klassiska designer i klarglas som imiterar det vackra glittrande ljuset från traditionella ljuskällor och passar perfekt överallt. Den lilla E14-sockeln gör att lampan passar i många bords- och fönsterarmaturer, och tack vare sin klassiska design med klart glas runt hela lampan passar den även bra i öppna armaturer utan lampskärm. Den runda formen gör också att den är lämplig för fönsterlampor där lampskärmen kläms fast över lampgloben.

Philips LED-lampor har EyeComfort

Behaglig för ögonen

Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

1014172 Philips Philips LED classic 25W P45 E14 WW CL ND SRT4 929001238695 Philips presenterar en energibesparande och snygg LED-lampa med liten E14-sockel som passar i dina fönsterlampor, både med och utan lampskärm. Med Philips lilla och klotformade LED Classic 2 W behöver du inte kompromissa mellan energieffektivitet, design och funktion. Här får du vackert, varmvitt ljus, extra lång livslängd och en design med heltäckande klart glas som gör att den ser ut som en traditionell glödlampa.  Energisparande LED-lampaDenna LED-lampa har en maximal strömförbrukning på 2 W, vilket motsvarar glödlampans 25 W, vilket gör att den leder till omedelbara energibesparingar. Ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Denna 2 W ljuskälla avger 250 lumen som är liknande ljuset från en 25 W glödlampa. LED-lampa i klassiskt glasSnygg och stämningsfull lampa, samma höga prestanda som alltid. Klassiska designer i klarglas som imiterar det vackra glittrande ljuset från traditionella ljuskällor och passar perfekt överallt. Den lilla E14-sockeln gör att lampan passar i många bords- och fönsterarmaturer, och tack vare sin klassiska design med klart glas runt hela lampan passar den även bra i öppna armaturer utan lampskärm. Den runda formen gör också att den är lämplig för fönsterlampor där lampskärmen kläms fast över lampgloben.Behaglig för ögonenDet är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen. LED-lampor 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor