Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Frostad 7,5 W LED-lampa med SceneSwitch

Philips LED Classic SSW 60W A60 E27 WW FRND 1SRT4

  Art.nr: 1014176
  • 7,5 / 3 / 1,6 W
  • E27-sockel
  • Tre ljusstyrkor utan dimmer
  • 806 / 320 / 150 lumen
  • Behagligt ljus för ögonen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Philips LED Classic med SceneSwitch är en LED-lampa med den fiffiga funktionen att kunna lysa i tre olika ljusinställningar med olika starkt ljussken utan dimmer - med bara din vanliga armatur och strömbrytare. Tack vare energisparande LED-teknik är är vinning både för miljön och plånboken. Lampa ger ett vackert, varmvitt ljus, har en extra lång livslängd och en design med frostat glas. Philips LED Classic SceneSwitch har en E27-sockel och ett ljusflöde som liknar en traditionell 60 W glödlampa (vid maximalt ljusflöde).

SceneSwitch = en lampa med tre ljusstyrkor

Det enda du behöver byta där hemma är själva lampan. Du behöver inte ha hem en elektriker, du behöver inte installera en dimmer eller byta armaturen. Ersätt din gamla lampa och använd den befintliga strömbrytaren. Philips SceneSwitch ger dig möjlighet till tre olika ljusstyrkor - även där du normalt sett inte kan dimra dina lampor. Att kunna variera ljusstyrkan är perfekt för att kunna anpassa ljuset till arbetsbelysning, sällskapsbelysning och mysbelysning.

När Philips SceneSwitch LED-lampa är iskruvad är det bara att trycka på strömbrytaren för att tända. Lampan lyser då med full styrka - 100%. Släck och tänd igen för att dämpa ljuset till 40%. Upprepa för att sänka ytterligare till en mysbelysning på 10%.

Philips LED Classic SSW 60W A60 E27 LED-lampa med sceneswitch

Minnesfunktion

SceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som memorerar din senaste ljussättning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Så släcker du lampan och lämnar rummet så finns ditt favoritläge kvar när du tänder lampan nästa gång.

Energisparande LED-lampa

Denna LED-lampa har en maximal strömförbrukning på 4,5 W, vilket motsvarar glödlampans 40 W, vilket gör att den leder till omedelbara energibesparingar. Ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Lampan avger 470 lumen som är liknande ljuset från en 40 W glödlampa. 

LED-lampa med frostat glas

Snygg och stämningsfull lampa, samma höga prestanda som alltid. Klassiska designer i frostat glas som imiterar det mjuka skenet från traditionella ljuskällor och passar perfekt överallt. E27-sockeln gör att lampan passar i många tak- och vägglampor.

Philips LED-lampor har EyeComfort

Behaglig för ögonen

Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

1014176 1014176 Philips Philips LED Classic SSW 60W A60 E27 WW FRND 1SRT4 929002445558 Philips LED Classic med SceneSwitch är en LED-lampa med den fiffiga funktionen att kunna lysa i tre olika ljusinställningar med olika starkt ljussken utan dimmer - med bara din vanliga armatur och strömbrytare. Tack vare energisparande LED-teknik är är vinning både för miljön och plånboken. Lampa ger ett vackert, varmvitt ljus, har en extra lång livslängd och en design med frostat glas. Philips LED Classic SceneSwitch har en E27-sockel och ett ljusflöde som liknar en traditionell 60 W glödlampa (vid maximalt ljusflöde). SceneSwitch = en lampa med tre ljusstyrkorDet enda du behöver byta där hemma är själva lampan. Du behöver inte ha hem en elektriker, du behöver inte installera en dimmer eller byta armaturen. Ersätt din gamla lampa och använd den befintliga strömbrytaren. Philips SceneSwitch ger dig möjlighet till tre olika ljusstyrkor - även där du normalt sett inte kan dimra dina lampor. Att kunna variera ljusstyrkan är perfekt för att kunna anpassa ljuset till arbetsbelysning, sällskapsbelysning och mysbelysning.När Philips SceneSwitch LED-lampa är iskruvad är det bara att trycka på strömbrytaren för att tända. Lampan lyser då med full styrka - 100%. Släck och tänd igen för att dämpa ljuset till 40%. Upprepa för att sänka ytterligare till en mysbelysning på 10%. MinnesfunktionSceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som memorerar din senaste ljussättning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Så släcker du lampan och lämnar rummet så finns ditt favoritläge kvar när du tänder lampan nästa gång.Energisparande LED-lampaDenna LED-lampa har en maximal strömförbrukning på 4,5 W, vilket motsvarar glödlampans 40 W, vilket gör att den leder till omedelbara energibesparingar. Ett viktigare värde att lägga på minnet är lumen som anger ljusflödet. Lampan avger 470 lumen som är liknande ljuset från en 40 W glödlampa. LED-lampa med frostat glasSnygg och stämningsfull lampa, samma höga prestanda som alltid. Klassiska designer i frostat glas som imiterar det mjuka skenet från traditionella ljuskällor och passar perfekt överallt. E27-sockeln gör att lampan passar i många tak- och vägglampor.Behaglig för ögonenDet är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen. LED-lampor 89 SEK 89 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor