Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kronlampa filament LED, E14 för ljuskronor

Philips Led filament 25W B93 E14 kron

  Art.nr: 238254
 • 2 W (25 W)
 • 250 lumen
 • Lika snygg släckt som tänd
 • E14-fattning / liten sockel
 • 15 års livslängd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips kronformade LED-lampa filament är lika snygg tänd som släckt, och passar perfekt i kristall- och ljuskronor och andra armaturer utan eller med öppen lampskärm. En filamentlampa har klassisk retrodesign men ger en modern och trendig look i din heminredning. Den här kronlampan ser ut och fungerar som en traditionell glödlampa - men förbrukar ungefär 80% mindre energi och håller ungefär 10 gånger längre.

15 års livslängd

Philips LED-lampor tänds direkt utan fördröjning. Det blanka, klara glaset ger ett gnistrande och naturlig ljus.
Lampan har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar.

Retrodesign med modern teknologi

Klassisk form och utseende med rundstrålande varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa men med modern och energisparande LED-teknologi. Philips filament-lampor sparar upp till 80% energi men är utformad för efterlikna den klassiska glödlampan. Det gör lamporna lika snygga tända som släckta och kan gärna visas upp i alla typer av lampor och armaturer - även utan lampskärmar eller andra öppna skärmar för en trendig och industriell look.

Philips filament kronlampa LED E14

250 lumen

Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED filament kron (2W) har ett lumenvärde på 250 som motsvarar ljusskenet från en 25 W glödlampa.

I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal. 

Färgåtergivning och färgtemperatur

Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt. 

Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken. 

Titta även på

3-pack LED-lampor

(0 st)
 • 250 lumen
 • 3 W (25 W)
 • E14-fattning/liten sockel

49:-

Ta steget till smart belysning

(1 st)
 • 9 W (60 Watt)
 • E27-sockel
 • Anslut via Bluetooth

249:-

Titta även på

3-pack LED-lampor

(0 st)
 • 250 lumen
 • 3 W (25 W)
 • E14-fattning/liten sockel

49:-

Ta steget till smart belysning

(1 st)
 • 9 W (60 Watt)
 • E27-sockel
 • Anslut via Bluetooth

249:-

238254 Philips Philips Led filament 25W B93 E14 kron 8718696573853 Philips kronformade LED-lampa filament är lika snygg tänd som släckt, och passar perfekt i kristall- och ljuskronor och andra armaturer utan eller med öppen lampskärm. En filamentlampa har klassisk retrodesign men ger en modern och trendig look i din heminredning. Den här kronlampan ser ut och fungerar som en traditionell glödlampa - men förbrukar ungefär 80% mindre energi och håller ungefär 10 gånger längre. 15 års livslängd Philips LED-lampor tänds direkt utan fördröjning. Det blanka, klara glaset ger ett gnistrande och naturlig ljus.Lampan har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar. Retrodesign med modern teknologi Klassisk form och utseende med rundstrålande varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa men med modern och energisparande LED-teknologi. Philips filament-lampor sparar upp till 80% energi men är utformad för efterlikna den klassiska glödlampan. Det gör lamporna lika snygga tända som släckta och kan gärna visas upp i alla typer av lampor och armaturer - även utan lampskärmar eller andra öppna skärmar för en trendig och industriell look. 250 lumen Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED filament kron (2W) har ett lumenvärde på 250 som motsvarar ljusskenet från en 25 W glödlampa.I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal.  Färgåtergivning och färgtemperatur Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.  Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken.  LED-lampor 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. LED-lampor