Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dimbar LED-lampa med extra varmt och mysigt ljus

Philips Led Flame 45W A60 E27

  Art.nr: 236619
  • 570 lumen
  • 8,5 W (45 W)
  • E27-fattning / stor sockel
  • 2000 K
  • För t.ex vardagsrum och sovrum

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips LED-lampa Flame med E27-sockel förbrukar endast 8,5 W vilket är motsvarande en traditionell 45 W glödlampa. Philips Led Flame har ett lågt Kelvinvärde på 2000 K som sprider ett varmt och mysigt ljussken som passar perfekt som mysbelysning i exempelvis sovrum och vardagsrum.

Varför du ska byta dina glödlampor till LED-lampor

Philips LED Flame har en stor sockel, så kallad E27-fattning vilket gör att den passar i mängder av bords- och taklampor och i utebelysningsarmaturer. Lampan fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.
En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta.

Kelvingrader

Alla ljuskällor har en färgtemperatur som anges i Kelvingrader (K). Skalan går från ungefär 1000 - 10 000 där högre siffra ger ett kallare sken än ett lägre. I jämförelse uppfattas varmare ljus som gulare, medan kallare drar åt det blåa hållet. Ju kallare ljus desto mer steril känsla, och varmare känns mysigare.
Därav lämpar sig olika lampor med olika kelvingrader till olika ändamål. Som arbetsbelysning och läslampor behövs kallare och vitare ljus, medan tv-soffan bör belysas med mysigare ljus.
Philips Led Flame har ett varmt och mysigt ljus på 2000 K, vilket gör att den passar i sovrum och vardagsrum.

236619 Philips Philips Led Flame 45W A60 E27 929001267601 Philips LED-lampa Flame med E27-sockel förbrukar endast 8,5 W vilket är motsvarande en traditionell 45 W glödlampa. Philips Led Flame har ett lågt Kelvinvärde på 2000 K som sprider ett varmt och mysigt ljussken som passar perfekt som mysbelysning i exempelvis sovrum och vardagsrum. Varför du ska byta dina glödlampor till LED-lampor Philips LED Flame har en stor sockel, så kallad E27-fattning vilket gör att den passar i mängder av bords- och taklampor och i utebelysningsarmaturer. Lampan fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kelvingrader Alla ljuskällor har en färgtemperatur som anges i Kelvingrader (K). Skalan går från ungefär 1000 - 10 000 där högre siffra ger ett kallare sken än ett lägre. I jämförelse uppfattas varmare ljus som gulare, medan kallare drar åt det blåa hållet. Ju kallare ljus desto mer steril känsla, och varmare känns mysigare. Därav lämpar sig olika lampor med olika kelvingrader till olika ändamål. Som arbetsbelysning och läslampor behövs kallare och vitare ljus, medan tv-soffan bör belysas med mysigare ljus.Philips Led Flame har ett varmt och mysigt ljus på 2000 K, vilket gör att den passar i sovrum och vardagsrum. LED-lampor 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor