0,9 W energisparande LED-kapsellampa

Philips LED kapsel 10W G4 Vit ND RF

  Art.nr: 1007727
  • 0,9 W (10 W)
  • 110 lumen
  • G4-sockel
  • För arbetslampor, handlampor mm
  • Direkttändande

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips LED-lampa med kapselform som sprider ett vackert, gnistrande ljus och sparar på både pengar och miljö, eftersom den både är energisparande och har lång livslängd. Philips Led 10W G4 kapsel har så låg energiförbrukning som 0,9 W, men ett viktigare värde att lägga på minnet är dock lumen som anger ljusflödet. Denna kapsellampa avger 110 lumen som är liknande ljuset från en 10 W glödlampa.

En kapsellampa med G4-fattning som denna används ofta till exempel i arbetslampor, handlampor eller för trånga utrymmen i inbyggnader under skåp.

Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

Lång livslängd

Philips LED kapsel 10W G4 har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 3 timmars användning per dag.

Varför ska jag köpa en LED-lampa?

Vi har länge lärt oss hur en traditionell glödlampa fungerar och vilka egenskaper de har; wattal, tänder snabbt, har varmt ljussken och kort livslängd. När glödlampan nu ska ersättas med nya, billigare och energisnålare alternativ finns det flera olika egenskaper att välja mellan för att få rätt lampa på rätt plats. 

I badrum och hall är det bra om lampan tänds direkt, du vill kanske ha en varmtonad lampa (med lågt kelvinvärde) i soffhörnet och en mer kalltonad (högt kelvinvärde) i arbetsrummet. Läs därför noga om lampans olika egenskaper innan du väljer.

När du ersätter en glödlampa med en Philips LED-kapsel sparar du ungefär 90% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. En LED-lampa har en livslängd på mellan 15 000-25 000 timmar, i jämförelse med glödlampans 1000 timmar.

1007727 Philips Philips LED kapsel 10W G4 Vit ND RF 8718696793268 Philips LED-lampa med kapselform som sprider ett vackert, gnistrande ljus och sparar på både pengar och miljö, eftersom den både är energisparande och har lång livslängd. Philips Led 10W G4 kapsel har så låg energiförbrukning som 0,9 W, men ett viktigare värde att lägga på minnet är dock lumen som anger ljusflödet. Denna kapsellampa avger 110 lumen som är liknande ljuset från en 10 W glödlampa. En kapsellampa med G4-fattning som denna används ofta till exempel i arbetslampor, handlampor eller för trånga utrymmen i inbyggnader under skåp. Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt. Lång livslängd Philips LED kapsel 10W G4 har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 3 timmars användning per dag. Varför ska jag köpa en LED-lampa? Vi har länge lärt oss hur en traditionell glödlampa fungerar och vilka egenskaper de har; wattal, tänder snabbt, har varmt ljussken och kort livslängd. När glödlampan nu ska ersättas med nya, billigare och energisnålare alternativ finns det flera olika egenskaper att välja mellan för att få rätt lampa på rätt plats.  I badrum och hall är det bra om lampan tänds direkt, du vill kanske ha en varmtonad lampa (med lågt kelvinvärde) i soffhörnet och en mer kalltonad (högt kelvinvärde) i arbetsrummet. Läs därför noga om lampans olika egenskaper innan du väljer. När du ersätter en glödlampa med en Philips LED-kapsel sparar du ungefär 90% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. En LED-lampa har en livslängd på mellan 15 000-25 000 timmar, i jämförelse med glödlampans 1000 timmar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LED-lampor 3 1 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor