Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

LED spotlight, 3,5 W GU10

Philips LED spotlight 3.5W (35W) GU10

  Art.nr: 235059
 • 255 lumen
 • 3,5 W (35 W)
 • GU10-fattning / spotlight
 • Full ljusstyrka direkt
 • Lång livslängd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philiips LED spotlight 3.5W GU10 motsvarar en traditionell 35 W spotlight med GU10-fattning fast med extrema fördelar. Att byta ut en befintlig glödlampa eller halogenspot mot en LED-lampa är att investera både i sig själv, plånboken och miljön. LED-lampor har enormt mycket längre brinntid, det vill säga livslängd, drar betydligt mindre energi och innehåller inget kvicksilver eller andra tungmetaller.

Egenskaper

Philips LED spotlights tänds direkt utan fördröjning och är ett perfekt alternativ till dina halogenspotar. De ser ut och fungerar likadant som en halogenspot och lyser med samma färg och intensitet. Philips LED-spotlight GU10 har en spridningsvinkel på 36° och ger en varmvit ljuseffekt.

15 års livslängd

Philips LED-lampor har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar.

255 lumen

Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED spotlight 3.5W GU10 har ett lumenvärde på 255 som motsvarar ljusskenet från en traditionell 35 W spotlight.
I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal.

Färgåtergivning och färgtemperatur

Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken. 

LED-lampans fördelar mot glödlampan

När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa sparar du ungefär 80% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. 
Förutom extremt mycket längre livslängd så påverkas inte heller en LED-lampa på samma sätt som en glödlampa av att tändas och släckas ofta. Philips LED-lampor har ca 50 000 tändcykler.
En LED-lampa avger heller ingen värme samt att de är helt kvicksilverfria och innehåller heller inga andra tungmetaller.

LED spotlight

Titta även på

3-pack LED-spotlight

(0 st)
 • 400 lumen
 • 5 W (35 W)
 • GU10-fattning, spotlight

49:-

Titta även på

3-pack LED-spotlight

(0 st)
 • 400 lumen
 • 5 W (35 W)
 • GU10-fattning, spotlight

49:-

235059 Philips Philips LED spotlight 3.5W (35W) GU10 929001217801 Philiips LED spotlight 3.5W GU10 motsvarar en traditionell 35 W spotlight med GU10-fattning fast med extrema fördelar. Att byta ut en befintlig glödlampa eller halogenspot mot en LED-lampa är att investera både i sig själv, plånboken och miljön. LED-lampor har enormt mycket längre brinntid, det vill säga livslängd, drar betydligt mindre energi och innehåller inget kvicksilver eller andra tungmetaller. Egenskaper Philips LED spotlights tänds direkt utan fördröjning och är ett perfekt alternativ till dina halogenspotar. De ser ut och fungerar likadant som en halogenspot och lyser med samma färg och intensitet. Philips LED-spotlight GU10 har en spridningsvinkel på 36° och ger en varmvit ljuseffekt. 15 års livslängd Philips LED-lampor har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar. 255 lumen Istället för att benämna lampor med hur mycket energi de förbrukar, så ska vi nu lära oss att etikettera LED-lampor med vilket ljusflöde de har. Detta anges i lumen. Philips LED spotlight 3.5W GU10 har ett lumenvärde på 255 som motsvarar ljusskenet från en traditionell 35 W spotlight.I och med att lamporna blir allt mer energieffektiva så ändras LED-lampans wattal, medan lumenvärdet är konstant. Därför kan du ibland se lite olika värde på LED-lampors wattal som ska motsvara glödlampans wattal. Färgåtergivning och färgtemperatur Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt. Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken.  LED-lampans fördelar mot glödlampan När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa sparar du ungefär 80% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. Förutom extremt mycket längre livslängd så påverkas inte heller en LED-lampa på samma sätt som en glödlampa av att tändas och släckas ofta. Philips LED-lampor har ca 50 000 tändcykler.En LED-lampa avger heller ingen värme samt att de är helt kvicksilverfria och innehåller heller inga andra tungmetaller. LED-lampor 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. LED-lampor