Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dimbar spotlight LED med extra mysigt ljus

Philips Led spotlight 35W GU10 wg dim

  Art.nr: 238242
 • 4,4 W (35 W)
 • 245 lumen
 • GU10
 • Varmt sken
 • 36° spridning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dimbar LED-lampa med GU10 spotlight-utformning från Philips som ger ett riktigt mysigt och varmt ljussken. Ersätt dina gamla halogen-spotlight och spara både pengar, tid och miljö med en energisnål LED-spotlight. Med möjligheten att dimra den kan du enkelt välja mellan allmänbelysning till mysbelysning.

15 års livslängd

Philips LED-lampor har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar.
Så du sparar inte bara pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut.

Dimbar LED-spotlight

Dimfunktion

Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär. Lampans färgtemperatur varierar därför steglöst från 2 200-2 700 K.
Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur.

LED-lampans fördelar mot glödlampan

Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa sparar du ungefär 80% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. 
Förutom extremt mycket längre livslängd så påverkas inte heller en LED-lampa på samma sätt som en glödlampa av att tändas och släckas ofta. Philips LED-lampor har ca 50 000 tändcykler.
En LED-lampa avger heller ingen värme samt att de är helt kvicksilverfria och innehåller heller inga andra tungmetaller.

Färgåtergivning och färgtemperatur

Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt. 

Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken.
Tack vare dimringsfunktionen sjunker temperaturen till 2200 K vid lägre ljusstyrka, vilket alltså ger ett varmare och mysigare sken. 

Titta även på

3-pack dimbar LED-spotlight

(3 st)
 • 400 lumen dimbar
 • 5,5 W (35 W)
 • GU10-fattning, spotlight

99:-

Titta även på

3-pack dimbar LED-spotlight

(3 st)
 • 400 lumen dimbar
 • 5,5 W (35 W)
 • GU10-fattning, spotlight

99:-

238242 Philips Philips Led spotlight 35W GU10 wg dim 8718696582534 Dimbar LED-lampa med GU10 spotlight-utformning från Philips som ger ett riktigt mysigt och varmt ljussken. Ersätt dina gamla halogen-spotlight och spara både pengar, tid och miljö med en energisnål LED-spotlight. Med möjligheten att dimra den kan du enkelt välja mellan allmänbelysning till mysbelysning. 15 års livslängd Philips LED-lampor har en brinntid på 15 000 timmar, vilket totalt blir nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Som jämförelse har glödlampan en livslängd på ungefär 1000 timmar.Så du sparar inte bara pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut. Dimfunktion Philips LED-lampor är skapade för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär. Lampans färgtemperatur varierar därför steglöst från 2 200-2 700 K.Tänk på att en icke dimbar LED-lampa inte kan dimras på samma sätt som en glödlampa, så var noga med att köpa dimbara LED-lampor och -spotlights där du har dimmer-armatur. LED-lampans fördelar mot glödlampan Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa sparar du ungefär 80% energi, och varje lågenergilampa sparar cirka 600 kronor under sin livslängd. Förutom extremt mycket längre livslängd så påverkas inte heller en LED-lampa på samma sätt som en glödlampa av att tändas och släckas ofta. Philips LED-lampor har ca 50 000 tändcykler.En LED-lampa avger heller ingen värme samt att de är helt kvicksilverfria och innehåller heller inga andra tungmetaller. Färgåtergivning och färgtemperatur Alla LED-lampor från Philips har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.  Färgtemperatur anges i Kelvingrader, där lägre siffra ger varmare (gulare) ljus och högre siffra avger kallare (blåare) sken. Philips LED-lampor sprider ett varmvitt och mysigt ljus på 2 700 Kelvingrader som påminner om glödlampans sken. Tack vare dimringsfunktionen sjunker temperaturen till 2200 K vid lägre ljusstyrka, vilket alltså ger ett varmare och mysigare sken.  LED-lampor 5 2 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. LED-lampor