Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

LED-lampa E14 med SceneSwitch

Philips Led SS 40W B38 E14

  Art.nr: 241070
 • Tre ljusstyrkor utan dimmer
 • 50 / 190 / 470 lumen
 • 2 / 4 / 5,5 W
 • Sparar upp till 80% energi
 • Minnesfunktion

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SceneSwitch är något alldeles unikt. Detta är en kronformad LED-lampa med E14-sockel som ger dig möjlighet till tre olika ljusinställningar med olika starkt ljussken utan dimmer - med bara din vanliga armatur och strömbrytare!
Den lilla sockeln och utseende samt ljusflöde som liknar en traditionell 40 W glödlampa och fungerar precis som vanligt i dina befintliga takkronor, fönster- och bordslampor. Att det är en LED-lampa gör däremot att du sparar både pengar, miljö och tid då Philips LED-lampor har betydligt lägre energiförbrukning samt längre livslängd.

En lampa - tre ljusstyrkor

Det enda du behöver byta där hemma är själva lampan. Du behöver inte ha hem en elektriker, du behöver inte installera en dimmer eller byta armaturen. Ersätt din gamla lampa och använd den befintliga strömbrytaren. Philips SceneSwitch ger dig möjlighet till olika ljusstyrkor - även där du normalt sett inte kan dimra dina lampor.
Att kunna variera ljusstyrkan är perfekt för att kunna anpassa ljuset till arbetsbelysning, sällskapsbelysning och mysbelysning.

När Philips SceneSwitch LED-lampa är iskruvad är det bara att trycka på strömbrytaren för att tända. Lampan lyser då med full styrka - 100%. Släck och tänd igen för att dämpa ljuset till 40%. Upprepa för att sänka ytterligare till en mysbelysning på 10%.

Philips SceneSwitch led-lampa

Minnesfunktion

SceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som memorerar din senaste ljussättning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Så släcker du lampan och lämnar rummet så finns ditt favoritläge kvar när du tänder lampan nästa gång.

Varför du ska byta dina glödlampor till LED-lampor

Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. En LED-lampa fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.
En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta.

Lång livslängd

Philips LED-lampor har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag.
Så inte bara sparar du pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut.

Specifikationer

 • Sockel/fäste: E14
 • Livslängd: 15 000 timmar (ca 15 år, beräknat 2,7 h/dag)
 • Energiförbrukning: 5,5 / 4 / 2 W
 • Wattmotsvarighet: 40 W
 • Ljusflöde: 470 / 180 / 50 lumen
 • Färg: Varmvit
 • Färgtemperatur: 2 700 / 2 500 / 2 200 K
 • Färgåtergivningsindex: 80
241070 Philips Philips Led SS 40W B38 E14 8718696598474 Philips SceneSwitch är något alldeles unikt. Detta är en kronformad LED-lampa med E14-sockel som ger dig möjlighet till tre olika ljusinställningar med olika starkt ljussken utan dimmer - med bara din vanliga armatur och strömbrytare! Den lilla sockeln och utseende samt ljusflöde som liknar en traditionell 40 W glödlampa och fungerar precis som vanligt i dina befintliga takkronor, fönster- och bordslampor. Att det är en LED-lampa gör däremot att du sparar både pengar, miljö och tid då Philips LED-lampor har betydligt lägre energiförbrukning samt längre livslängd. En lampa - tre ljusstyrkor Det enda du behöver byta där hemma är själva lampan. Du behöver inte ha hem en elektriker, du behöver inte installera en dimmer eller byta armaturen. Ersätt din gamla lampa och använd den befintliga strömbrytaren. Philips SceneSwitch ger dig möjlighet till olika ljusstyrkor - även där du normalt sett inte kan dimra dina lampor.Att kunna variera ljusstyrkan är perfekt för att kunna anpassa ljuset till arbetsbelysning, sällskapsbelysning och mysbelysning. När Philips SceneSwitch LED-lampa är iskruvad är det bara att trycka på strömbrytaren för att tända. Lampan lyser då med full styrka - 100%. Släck och tänd igen för att dämpa ljuset till 40%. Upprepa för att sänka ytterligare till en mysbelysning på 10%. Minnesfunktion SceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som memorerar din senaste ljussättning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Så släcker du lampan och lämnar rummet så finns ditt favoritläge kvar när du tänder lampan nästa gång. Varför du ska byta dina glödlampor till LED-lampor Sänk din energiräkning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot de betydligt energisnålare LED-lamporna. En LED-lampa fungerar och ser ut i princip som en traditionell glödlampa, men drar betydligt mindre energi och har en avsevärt längre livslängd. Jämfört med glödlampans ca 1000 brinntimmar har en LED-lampa en brinntid från 15 000 timmar. Att byta ut en glödlampa till en LED-lampa innebär att du gör en genomsnittlig energibesparing på 80%.En LED-lampa alstrar ingen värme och påverkas inte av att tändas och släckas ofta. Lång livslängd Philips LED-lampor har en lång brinntid på 15 000 timmar, vilket är nästan två år. Det ger en genomsnittlig livslängd på hela 15 år, beräknat på 2,7 timmars användning per dag. Så inte bara sparar du pengar med lägre energiförbrukning - du slipper även lägga tid på att byta gamla glödlampor som brunnit ut. Specifikationer Sockel/fäste: E14Livslängd: 15 000 timmar (ca 15 år, beräknat 2,7 h/dag)Energiförbrukning: 5,5 / 4 / 2 WWattmotsvarighet: 40 WLjusflöde: 470 / 180 / 50 lumenFärg: VarmvitFärgtemperatur: 2 700 / 2 500 / 2 200 KFärgåtergivningsindex: 80 LED-lampor 5 5 89 SEK 89 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. LED-lampor