Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Realistiskt LED-ljus i vax med timer och dimmer

Realistic Flame LED-ljus i vax

  Art.nr: 1010633
  • Svajande låga
  • Timer och Dimmerfunktion*
  • Fjärrkontroll medföljer ej

Kombinera med

Others Realistic Flame LED-ljus i vax
Realistiskt LED-ljus i vax med timer och dimmer

39:-


  • Pris: 59:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Others Realistic Flame LED-ljus i vax
Realistiskt LED-ljus i vax med timer och dimmer

39:-


  • Pris: 78:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Förgyll de mörka kvällarna med realistiska LED-ljus. Med en flamma som svajar och inbyggd timer och dimmer*. Timern är inställbar mellan 2, 4, 6 och 8 timmar. Dimmer går att ställa mellan 25%, 50%, 75% och 100%. 

Driva med 2 x AA-batterier (medföljer ej).

*OBS! Fjärrkontroll för att styra funktionerna medföljer inte. Den säljs separat. Detta för att underlätta ifall man vill ha fler än ett ljus. Utan fjärrkontroll kommer man inte åt timer- och dimmerfunktionerna. Köp till den här.

1010633 Others Realistic Flame LED-ljus i vax AX5402070 Förgyll de mörka kvällarna med realistiska LED-ljus. Med en flamma som svajar och inbyggd timer och dimmer*. Timern är inställbar mellan 2, 4, 6 och 8 timmar. Dimmer går att ställa mellan 25%, 50%, 75% och 100%.  Driva med 2 x AA-batterier (medföljer ej). *OBS! Fjärrkontroll för att styra funktionerna medföljer inte. Den säljs separat. Detta för att underlätta ifall man vill ha fler än ett ljus. Utan fjärrkontroll kommer man inte åt timer- och dimmerfunktionerna. Köp till den här. LED-lampor 1 1 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. LED-lampor