Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3 m färgglad LED-ljusslinga till ditt hem

Andersson LDS 1.5 - 3 m RGB

  Art.nr: 241342
 • 3 meter
 • Välj mellan mängder av ljuseffekter
 • Fjärrkontroll medföljer
 • Självhäftande ljusslinga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med Andersons LDS 1.5 självhäftande LED-slinga skapar du unika ljusmiljöer inomhus tack vare flerfärgade lampor och en mängd olika rörelse-program. Avlägsna bara tejpremsan och fäst på en ren, torr och plan yta för bästa grepp. Nu kan du skapa en härlig atmosfär - på taklister, runt fönster eller i bokhyllan. LED-lamporna styrs med den medföljande fjärrkontrollen, som är utrustad med en mängd olika ljusreglage. 

Slingan är endast 10 mm bred för flexibel installation även på smalare platser.

Klipp till önskad längd

Du kan enkelt anpassa längden på Andersson LDS 1.5 genom att klippa av slinga vid någon av de markerade linjerna som finns med 10 cm-intervaller. På så sätt är det lätt att anpassa slingan så den passar perfekt där du har tänkt ha den.
Om du behöver dra slingan i ett hörn kan du använda någon av de medföljande skarvkontakterna. För att förhindra en knölig böj av LDS 1.5 kan du istället klippa av slingan och koppla ihop med en skarvkontakt.

Observera att skarvarna är tänkta för att enbart justera slingans längd. Det går inte att skarva ihop flera slingor.

Fjärrkontroll

Styr belysningen med fjärrkontrollen via mottagaren, som kopplas till AC-adaptern. Det gör att du med en räckvidd på upp till 12 meter kan aktivera och stänga av belysningen samt kontrollera de olika programmen. Få ljusen att blinka i olika riktningar, växla mellan varm vit och vit eller skapa blixteffekter. 

I paketet ingår:

 • LED-slinga
 • AC-adapter
 • Fjärrkontroll
 • Användarmanual
 • IR-kontroll
 • 2 skarvsladdar 
241342 241342 Andersson Andersson LDS 1.5 - 3 m RGB Med Andersons LDS 1.5 självhäftande LED-slinga skapar du unika ljusmiljöer inomhus tack vare flerfärgade lampor och en mängd olika rörelse-program. Avlägsna bara tejpremsan och fäst på en ren, torr och plan yta för bästa grepp. Nu kan du skapa en härlig atmosfär - på taklister, runt fönster eller i bokhyllan. LED-lamporna styrs med den medföljande fjärrkontrollen, som är utrustad med en mängd olika ljusreglage. Slingan är endast 10 mm bred för flexibel installation även på smalare platser. Klipp till önskad längd Du kan enkelt anpassa längden på Andersson LDS 1.5 genom att klippa av slinga vid någon av de markerade linjerna som finns med 10 cm-intervaller. På så sätt är det lätt att anpassa slingan så den passar perfekt där du har tänkt ha den.Om du behöver dra slingan i ett hörn kan du använda någon av de medföljande skarvkontakterna. För att förhindra en knölig böj av LDS 1.5 kan du istället klippa av slingan och koppla ihop med en skarvkontakt.Observera att skarvarna är tänkta för att enbart justera slingans längd. Det går inte att skarva ihop flera slingor. Fjärrkontroll Styr belysningen med fjärrkontrollen via mottagaren, som kopplas till AC-adaptern. Det gör att du med en räckvidd på upp till 12 meter kan aktivera och stänga av belysningen samt kontrollera de olika programmen. Få ljusen att blinka i olika riktningar, växla mellan varm vit och vit eller skapa blixteffekter.  I paketet ingår: LED-slingaAC-adapterFjärrkontrollAnvändarmanualIR-kontroll2 skarvsladdar  Ljusslinga 4,1 59 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. Ljusslinga