Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Färgglad LED-slinga

Med Andersons LDS 3.0 självhäftande LED-slinga skapar du unika ljusmiljöer tack vare flerfärgade lampor och en mängd olika rörelse-program. Avlägsna bara tejpremsan och fäst på en ren, torr och plan yta för bästa grepp. Nu kan du skapa en härlig atmosfär - på taklister, runt fönster eller i bokhyllan. LED-lamporna styrs med den medföljande fjärrkontrollen, som är utrustad med en mängd olika ljusreglage. Slingan är dessutom vattentålig och kan användas i exempelvis köksutrymmen. 

Fjärrkontroll 

Styr belysningen med fjärrkontrollen via mottagaren, som kopplas till AC-adaptern. Det gör att du med en räckvidd på upp till 12 meter kan aktivera och stänga av belysningen samt kontrollera de olika programmen. Få ljusen att blinka i olika riktningar, växla mellan varm vit och vit eller skapa blixteffekter. Med LDS 3.0 skapar du atmosfär i alla typer av rum!

Klipp till önskad längd

Du kan enkelt anpassa längden på Andersson LDS 3.0 genom att klippa av slinga vid någon av de markerade linjerna som finns med 10 cm-intervaller. På så sätt är det lätt att anpassa slingan så den passar perfekt där du har tänkt ha den.
Om du behöver dra slingan i ett hörn kan du använda någon av de medföljande skarvkontakterna. För att förhindra en knölig böj av LDS 3.0 kan du istället klippa av slingan och koppla ihop med en skarvkontakt.

Andersson LDS 3.0 - 5m - RGB färgglad LED-slinga

Specifikationer

 • Längd: 5 meter
 • Dimringsbar
 • Kan klippas till önskad längd
 • Självhäftande tejp 3M
 • Ljusfärg: RGB multicolor + vit
 • Vattentålig / IP65
 • LED-ljus per meter: 30 st
 • Flux per meter: 300 lumen
 • Effekt per meter: 7,2 W
 • Volt: 12 V

I paketet ingår

 • LED-slinga
 • AC-adapter
 • Fjärrkontroll
 • Användarmanual
 • Medföljer 2 skarvsladdar 

Anderssons LED-slinga är vattentålig. Detta gäller dock ej för AC-adaptern, så LDS 3.0 ska endast användas inomhus.

Andersson Andersson LDS 3.0 - 5m - RGB Färgglad LED-slinga Med Andersons LDS 3.0 självhäftande LED-slinga skapar du unika ljusmiljöer tack vare flerfärgade lampor och en mängd olika rörelse-program. Avlägsna bara tejpremsan och fäst på en ren, torr och plan yta för bästa grepp. Nu kan du skapa en härlig atmosfär - på taklister, runt fönster eller i bokhyllan. LED-lamporna styrs med den medföljande fjärrkontrollen, som är utrustad med en mängd olika ljusreglage. Slingan är dessutom vattentålig och kan användas i exempelvis köksutrymmen.  Fjärrkontroll  Styr belysningen med fjärrkontrollen via mottagaren, som kopplas till AC-adaptern. Det gör att du med en räckvidd på upp till 12 meter kan aktivera och stänga av belysningen samt kontrollera de olika programmen. Få ljusen att blinka i olika riktningar, växla mellan varm vit och vit eller skapa blixteffekter. Med LDS 3.0 skapar du atmosfär i alla typer av rum! Klipp till önskad längd Du kan enkelt anpassa längden på Andersson LDS 3.0 genom att klippa av slinga vid någon av de markerade linjerna som finns med 10 cm-intervaller. På så sätt är det lätt att anpassa slingan så den passar perfekt där du har tänkt ha den.Om du behöver dra slingan i ett hörn kan du använda någon av de medföljande skarvkontakterna. För att förhindra en knölig böj av LDS 3.0 kan du istället klippa av slingan och koppla ihop med en skarvkontakt. Specifikationer Längd: 5 meterDimringsbarKan klippas till önskad längdSjälvhäftande tejp 3MLjusfärg: RGB multicolor + vitVattentålig / IP65LED-ljus per meter: 30 stFlux per meter: 300 lumenEffekt per meter: 7,2 WVolt: 12 V I paketet ingår LED-slingaAC-adapterFjärrkontrollAnvändarmanualMedföljer 2 skarvsladdar Anderssons LED-slinga är vattentålig. Detta gäller dock ej för AC-adaptern, så LDS 3.0 ska endast användas inomhus. Ljusslinga 3,6 30 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. Ljusslinga