Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dekorativ 14 m lång kluster-LED-slinga med skymningssensor

MicroCluster 700 LED Warm White

  Art.nr: 1003615
 • 14 m slinga + 3 m sladd
 • 700 st varmvita LED-lampor
 • Lätt att styra via en fjärrkontroll
 • Timer & justerbar ljusstyrka
 • För inom- och utomhusbruk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ljusslinga med 700 st små och energisnåla LED-lampor som sitter samlat på en 14 m lång slinga. Ljusslingan kan användas både inomhus och utomhus. Elkontakten är IP44-klassad som tål både regn och snö. Det som gör just denna modell unik från våra andra modeller är att den går att styra via en fjärrkontroll.

Dekorera räcket på balkongen, granen, altanen eller entrétrappan, häng över en buske i trädgården, rulla ihop i en vas eller glasskål eller lägg på bordet som en dukningsdekoration. Det varmvita ljuset blir en mysig belysning när mörkret faller. 

Fjärrkontroll

Lätt att styra via fjärrkontroll

Med hjälp av fjärrkontrollen blir det busenkelt att ge din ljusslinga de egenskaper du önskar. Här är en lista över funktioner.

 • Av/På
 • Ljussensor av/på
 • Inställning av ljusstyrka
 • Timer av/på, 4 tim, 6 tim, 8 tim, 10 tim
 • Inställning av 8 st olika ljuseffekter inkl fast sken.


1003615 Others MicroCluster 700 LED Warm White AX8722430 Ljusslinga med 700 st små och energisnåla LED-lampor som sitter samlat på en 14 m lång slinga. Ljusslingan kan användas både inomhus och utomhus. Elkontakten är IP44-klassad som tål både regn och snö. Det som gör just denna modell unik från våra andra modeller är att den går att styra via en fjärrkontroll. Dekorera räcket på balkongen, granen, altanen eller entrétrappan, häng över en buske i trädgården, rulla ihop i en vas eller glasskål eller lägg på bordet som en dukningsdekoration. Det varmvita ljuset blir en mysig belysning när mörkret faller.  Lätt att styra via fjärrkontroll Med hjälp av fjärrkontrollen blir det busenkelt att ge din ljusslinga de egenskaper du önskar. Här är en lista över funktioner.Av/PåLjussensor av/påInställning av ljusstyrkaTimer av/på, 4 tim, 6 tim, 8 tim, 10 timInställning av 8 st olika ljuseffekter inkl fast sken. Ljusslinga 4,7 6 199 SEK 199 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Lampor & Belysning
 3. Ljusslinga