Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10,5 meter lång ljusslinga med 20 varmvita lampor

Party light 100 led warm white

  Art.nr: 1007457
  • 20 st varmvita lampor
  • Varje lampa innehåller fem lysdioder
  • IP44-klassad för inom- och utomhusbruk
  • Perfekt för altanen, verandan eller partytältet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stämningsfull ljusslinga på 10,5 meter med 20 lampor som innehåller fem varmvita lysdioder vardera. Lamporna har varsin hängare för smidig upphängning ovanför altanen, balkongen eller i partytältet för en mysig belysning under kvällar och festliga tillställningar.

Ljusslingan är IP44-klassad vilket gör att den kan användas både inom- och utomhus. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Spara gärna kartongen så har du en praktisk förvaring av slingan mellan användningarna.

På batteridosan kan du välja att aktivera en timer som gör att det lyser 8 timmar och sedan väntar 16 timmar till den kör igång igen, samma tid som dagen därpå. De drivs med tre st AA-batterier (medföljer inte).

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 4-pack Longlife AA-batterier 1,5 V
  • Ger extra lång batteritid
  • Fria från kvicksilver och kadmium

39:-

1007457 Others Party light 100 led warm white AXS500660 Stämningsfull ljusslinga på 10,5 meter med 20 lampor som innehåller fem varmvita lysdioder vardera. Lamporna har varsin hängare för smidig upphängning ovanför altanen, balkongen eller i partytältet för en mysig belysning under kvällar och festliga tillställningar. Ljusslingan är IP44-klassad vilket gör att den kan användas både inom- och utomhus. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Spara gärna kartongen så har du en praktisk förvaring av slingan mellan användningarna. På batteridosan kan du välja att aktivera en timer som gör att det lyser 8 timmar och sedan väntar 16 timmar till den kör igång igen, samma tid som dagen därpå. De drivs med tre st AA-batterier (medföljer inte). Ljusslinga 219 SEK 219 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. Ljusslinga