5,5 meter lång ljusslinga med tio lampor i multi color

Party light 50 led multi color

  Art.nr: 1007458
  • 10 st MultiColor-lampor
  • Varje lampa innehåller fem lysdioder
  • IP44-klassad för inom- och utomhusbruk
  • Perfekt för altanen, verandan eller partytältet
  • Batteridriven (3 st AAA)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stämningsfull ljusslinga på 5,5 meter med tio lampor som innehåller tio lysdioder vardera. Lysdioderna lyser i olika färger och lamporna har varsin hängare för smidig upphängning ovanför altanen, balkongen eller i partytältet för en härlig belysning under kvällar och festliga tillställningar.

Ljusslingan är IP44-klassad vilket gör att den kan användas både inom- och utomhus. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Spara kartongen så har du en praktisk förvaring av slingan mellan användningarna.

På batteridosan kan du välja att aktivera en timer som gör att det lyser 8 timmar och sedan väntar 16 timmar till den kör igång igen, samma tid som dagen därpå. De drivs med tre st AA-batterier (medföljer inte).

1007458 Others Party light 50 led multi color AXS500710 Stämningsfull ljusslinga på 5,5 meter med tio lampor som innehåller tio lysdioder vardera. Lysdioderna lyser i olika färger och lamporna har varsin hängare för smidig upphängning ovanför altanen, balkongen eller i partytältet för en härlig belysning under kvällar och festliga tillställningar. Ljusslingan är IP44-klassad vilket gör att den kan användas både inom- och utomhus. Lamporna är placerade med 50 cm mellanrum. Spara kartongen så har du en praktisk förvaring av slingan mellan användningarna. På batteridosan kan du välja att aktivera en timer som gör att det lyser 8 timmar och sedan väntar 16 timmar till den kör igång igen, samma tid som dagen därpå. De drivs med tre st AA-batterier (medföljer inte). Ljusslinga 129 SEK 129 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. Ljusslinga