Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Utomhuslykta som avger ett stämningsfullt varmvitt ljus under sommarkvällarna. Lyktan drivs av ett 150 mAh AAA-batteri som laddas upp via solceller under dagen för att sedan tändas på kvällen. Lyktan är svart med ett vitt ljus inuti och har en på/av-knapp i plast. Lyktans fot är 13,5 x 13,5 cm och har en höjd på 36,5 cm inklusive hängaren.

Ljuslykta som laddas via solceller
Others Solar lamp stable lantern rechargeable DT2100200 Utomhuslykta som avger ett stämningsfullt varmvitt ljus under sommarkvällarna. Lyktan drivs av ett 150 mAh AAA-batteri som laddas upp via solceller under dagen för att sedan tändas på kvällen. Lyktan är svart med ett vitt ljus inuti och har en på/av-knapp i plast. Lyktans fot är 13,5 x 13,5 cm och har en höjd på 36,5 cm inklusive hängaren. Utebelysning 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Lampor & Belysning
  3. Utebelysning