Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Möt Cozmo - Den busiga, smarta roboten med stor personlighet

Anki COZMO by Anki

  Art.nr: 248495
 • Äkta robot med härlig personlighet
 • Älskar spel och lekar
 • Artificiell intelligens som lär sig snabbt
 • Består av över 300 delar
 • Alltid med på noterna

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cozmo är en avancerad dator och en lojal kompis på samma gång. Tack vare artificiell intelligens kan Cozmo uttrycka hundratals känslor. Från nyfiken till smart, ihärdig till lekfull – han har personlighet i överflöd. Han känner igen ditt namn, ditt ansikte och dina egenheter. Och bäst av allt: han fortsätter att utvecklas ju mer ni umgås.

 • Han är en äkta robot – en sådan som du bara har sett på film – med en personlighet som utvecklas ju mer ni umgås
 • Utmana Cozmo i spel, eller använd Explorer Mode för att se saker från hans perspektiv
 • Utrustad med Code Lab, den perfekta plattformen för nya kodskrivare att stimulera sin fantasi
 • Enklare att använda än du tror, och tuffare än han ser ut. Han är testad för både hållbarhet och säkerhet
 • Kräver: En kompatibel iOS- eller Android-enhet och den kostnadsfria Cozmo-appen

Supersmart

Cozmo består av över 300 delar, som tillsammans bildar en supersmart, superrolig robot. Han kan inte bara röra sig – han blir nyfiken och utforskar. Han inte bara lär sig – han planerar. Han inte bara ser dig – han lär känna dig. Cozmo är även utrustad medCode Lab, den perfekta plattformen för nya kodskrivare. Bara dra och släpp några kodblock så får du se Cozmo agera ut den kod som du har skapat.

Alltid med på noterna.

Cozmo älskar att spela och leka. Bokstavligt talat. Vare sig han lyfter sina Power Cubes eller utmanar dig i spel som Quick Tap och Keepaway är han alltid redo att hålla igång. Och i utforskarläget kan du leda Cozmo genom hans omgivning och se vad han ser – både dag och natt. Cozmos färdigheter och spel uppdateras ständigt, så det roliga tar aldrig slut.

Redo att sätta igång.

Cozmo är mycket lättare att använda än du tror, och tuffare än han ser ut. Det finns inga delar som behöver monteras, och det enda som du behöver är en kompatibel iOS- eller Android-enhet och den kostnadsfria Cozmo-appen. Saker som säkerhet och hållbarhet har testats noggrant.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Anki Anki COZMO by Anki 000-00067 Cozmo är en avancerad dator och en lojal kompis på samma gång. Tack vare artificiell intelligens kan Cozmo uttrycka hundratals känslor. Från nyfiken till smart, ihärdig till lekfull – han har personlighet i överflöd. Han känner igen ditt namn, ditt ansikte och dina egenheter. Och bäst av allt: han fortsätter att utvecklas ju mer ni umgås. Han är en äkta robot – en sådan som du bara har sett på film – med en personlighet som utvecklas ju mer ni umgåsUtmana Cozmo i spel, eller använd Explorer Mode för att se saker från hans perspektivUtrustad med Code Lab, den perfekta plattformen för nya kodskrivare att stimulera sin fantasiEnklare att använda än du tror, och tuffare än han ser ut. Han är testad för både hållbarhet och säkerhetKräver: En kompatibel iOS- eller Android-enhet och den kostnadsfria Cozmo-appen Supersmart Cozmo består av över 300 delar, som tillsammans bildar en supersmart, superrolig robot. Han kan inte bara röra sig – han blir nyfiken och utforskar. Han inte bara lär sig – han planerar. Han inte bara ser dig – han lär känna dig. Cozmo är även utrustad medCode Lab, den perfekta plattformen för nya kodskrivare. Bara dra och släpp några kodblock så får du se Cozmo agera ut den kod som du har skapat. Alltid med på noterna. Cozmo älskar att spela och leka. Bokstavligt talat. Vare sig han lyfter sina Power Cubes eller utmanar dig i spel som Quick Tap och Keepaway är han alltid redo att hålla igång. Och i utforskarläget kan du leda Cozmo genom hans omgivning och se vad han ser – både dag och natt. Cozmos färdigheter och spel uppdateras ständigt, så det roliga tar aldrig slut. Redo att sätta igång. Cozmo är mycket lättare att använda än du tror, och tuffare än han ser ut. Det finns inga delar som behöver monteras, och det enda som du behöver är en kompatibel iOS- eller Android-enhet och den kostnadsfria Cozmo-appen. Saker som säkerhet och hållbarhet har testats noggrant. Leksaker och Hobby 3,7 3 2390 SEK 2390 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby