Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Mavic 2 Pro med Hasselblad-kamera

DJI Mavic 2 Pro

  Art.nr: 1004801
  • Fånga 4K-video i 30 fps och ta 20 mp foton
  • Hindersensorer runt om och intelligenta flyglägen
  • Upp till 31 minuter flygtid
  • Sportläge upp till 72 km/h

Kombinera med

DJI Mavic 2 Pro
Produkt du tittar på: DJI Mavic 2 Pro med Hasselblad-kamera
DJI Mavic 2 Pro

14 990:-

DJI Mavic 2 Part1 Fly More Kit

3 889:-

SanDisk MicroSDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s

399:-

SanDisk MicroSDXC ExtremePro 64GB UHS-I

249:-


  • Pris: 19 527:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mavic 2 Pro tar nästa stora steg gällande innovation i drönare för flygning med förbättrad prestanda och ökad trygghet. Minst lika viktigt som säkerhet är bildkvalitet som DJI ger nya möjligheter att med utmärkt hårdvara samt mjukvara kunna återspegla varje ögonblick i hög upplösning och underbar återgivning. Med tre-axlig gimbal-teknik säkerställs stadig video i 4K, justera bländaren manuellt och fånga realistiska scenarion med 10-bit HDR-video och ta stillbilder med hela 20 megapixel för utsökt detaljåtergivning.

Flyg längre och tystare än någonsin

Med den klassiska hopfällbara designen tar du enkelt med din drönare var du än skall och när det är dags att flyga gör du det på olika sätt längre än tidigare möjligt. Med signalstyrkan som automatiskt slår över från 2.4 GHz till 5.8 GHz för bästa möjliga täckning och effekt med OcuSync 2.0 säkerställs en stadig videoström på 1080p som kan skicka signalen från drönaren upp till hela 8 km ifrån dig vilket ger dig som pilot tryggheten att maximera chansen att alltid bibehålla kontakten med din drönare även i miljöer med mycket signalstörningar och få låga 120 ms i bildöverföringens latens. Cache:ad video i din sammankopplade smartphone kan omedelbart redigeras och delas i din kanal eller sociala medier för andra att ta del av.

Handkontrollen passar både för iOS- och Android-smartphones, har flera smart placerade knappar för att styra drönaren plus en inbyggd display som visar flyginformation som till exempel flyghastighet, flyghöjd och batterinivå. Du har även möjlighet att enbart använda mobiltelefonen som handkontroll genom att ansluta till drönaren med WiFi - men du kommer då inte få möjlighet att flyga upp till 8 km räckvidd som handkontrollen hjälper till med att förlänga.

Dess propellrar och komponenter i chassit som optimerats gör Mavic 2 till den hittills mest avancerade farkosten från DJI och diskreta förändringar ger kraftfullt resultat som resulterar i följsammare samt avsevärt mycket tystare flygning. Ta dig närmare ditt motiv utan att känna dig inskränkande och få videos med en trivsammare känsla vid styrning av din flygrutt.

Intelligenta hindersensorer och effektiv motivspårning

För att du skall kunna fokusera på att följa ditt motiv utan att drönaren skall kollidera eller om du hellre låter din drönare följa dig automatiskt så har Mavic 2 för första gången flertalet hinderssensorer runt om i alla riktningar som håller både din drönare och omgivningen säker. De olika sensorerna känner av hinder på olika avstånd mellan 8 till 40 meter, men hastigheten på flygningen kan vara avgörande för hur effektivt dessa sensorer känner av hinder. Allt i dess närhet analyseras i realtid för att flygningen skall fortgå utan drönaren måste stanna och du kan fortsätta fokusera på att få utmärkt resultat.

Vill du att drönaren själv skall spåra ett motiv använder du dig av förbättrade ActiveTrack 2.0 där både hård- och mjukvara utvecklats för en optimerad upplevelse. Istället för tidigare använd spårning som förlitat sig på bildmaterial i två dimensioner använder sig Mavic 2 av både kameran och dess sensorer framtill för att skapa en tredimensionell vy av omgivningen för utökad precision samtidigt som alla sensorer tillsammans arbetar för att förhindra en eventuell kollision. Tack vare avancerade algoritmer kan den även räkna ut och förutspå vart motivet kommer framträda ifall det skulle hamna utanför dess synfält som bakom ett hinder för att följsamt fortsätta spårningen vilket den även kan göra i upp till häpnadsväckande 72 km/h. Observera däremot att hinderssensorerna inte är aktiva när sportläget är aktiverat på Mavic 2.

Med hjälp av GPS-signaler vet den exakt varifrån den lyfte och kan flyga hem och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. Även när drönaren saknar satellitsignaler - som inomhus - så kan den flyga säkert tack vare sina nedåt- och framåtriktade sensorer som känner av omgivningen.

Använd kreativa lägen för filmning och fotografering

Du får olika lägen som gör ovanstående lättare än någonsin genom exempelvis POI 2.0 underlättar otroligt när du vill cirkulera runt ditt motiv utan att behöva flyga till mittpunkten innan och Waypoint 2.0 kräver inte att du måste flyga till varje punktmarkering då du enkelt för-markerar dessa i appen för att i förtid planera rutten inför kommande flygning alternativt bara låsa den till att hålla en konstant fart och höjd i en särskild färdriktning.

Fånga hissnande panoramafoton med fyra olika lägen för dessa som Sfär, 180°, Horisontellt eller Vertikalt för att fånga en större yta i en och samma bild. Genom att använda dig av Hyperlapse kan du automatiskt skapa professionell timelapse-video genom en enkel knapptryckning.

Flyg även inomhus

Tripod Mode ("stativläge") är perfekt för inomhusflygning. Det drar ner både hastigheten på drönaren och känsligheten i spakarna för att lättare kunna flyga i trängre utrymmen där normala hastigheter inte är så lämpliga.

Högupplöst bild samt stadig film

Två års forskning och samarbete med ikoniska kameratillverkaren Hasselblad har placerat den fantastiska kameramodellen L1D-20c som kan föreviga bildmaterial i 20 megapixel. Du får stöd för hög upplösning i 4K med 10-bit HDR-stöd med 100 Mbps samt 10-bit DlogM färgprofil som fångar upp en miljard färger i jämförelse med tidigare systems 8-bit som fångar upp 16 miljoner där du får ökat omfång i ljusa och mörka partier med mer detaljer i alla områden. Med dess nyutvecklade 1-tums CMOS-sensor får du fyra gånger så bra känslighet i jämförelse med föregående Mavic Pro och du får även bättre prestanda i miljöer med begränsad ljussättning och en möjlig ISO på max 12800 samtidigt som den tar hjälp av HyperLight som illustreras nedanför drastiskt minimerar brus för att förbättra det inspelade materialet.

Den effektiva bländaren som sträcker sig mellan f/2.8-f/11 levererar en utmärkt bildkvalitet i miljöer med som både har rikligt samt mindre ljus. Du sänker enkelt bländaren ner till f/2.8 för att tillåta mer ljusinsläpp som kan göra sig utmärkt i mörkare miljöer alternativt f/11 för att sänka slutarhastigheten för att göra dina filmer ännu mer följsamma.

För att du skall få så stadig videoupptagning som möjligt har Mavic 2 en optisk 3-axlig gimbal för effektiv kamerastabilisering som håller sensorn stadig och skapar en mjuk och följsam film - även när drönaren dundrar fram i full fart i dess sport-läge.

Dock inte i dess originalupplösning men nedanför finns exempelbilder tagna med Mavic 2 Pro.Utmärkt codec för ökad bildkvalitet

Med stöd för det avancerade H.265/HEVC codec kan du nu spara 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan bevara ännu mer detaljer i dina videos.

Nu med längre flygtid

På en laddning kan du flyga Mavic 2 upp till hela 31 minuter utan att behöva tänka på att landa för laddning eller batteribyte. Du flyger avkopplat utan stress och med DJI Go-appen har du hela tiden koll på aktuell batterinivå direkt i kontrollen.

Nedanför ser ni vad som medföljer i förpackningen

* DJI Mavic 2 har en räckvidd på upp till 8 km, men observera att max tillåtna flygavstånd i Sverige är inom synhåll. Handkontrollen kan även visas med smartphone monterad i produktbilder men det är enbart i illustrationssyfte - telefon säljs separat.


Nya drönarregler från och med den 1 januari 2021

För att du skall flyga både lagligt och säkert uppmanas du att ta reda på exakt vad för regler som gäller vid flygning av din nya drönare. Oika typer av drönare kan även kräva specifika drönarkort för att få framföras.

Det finns även områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.


Nya drönarregler från och med den 1 januari 2021

För att du skall flyga både lagligt och säkert uppmanas du att ta reda på exakt vad för regler som gäller vid flygning av din nya drönare. Oika typer av drönare kan även kräva specifika drönarkort för att få framföras. 

Det finns även områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.

1004801 1004801 DJI DJI Mavic 2 Pro CP.MA.00000013.01 Mavic 2 Pro tar nästa stora steg gällande innovation i drönare för flygning med förbättrad prestanda och ökad trygghet. Minst lika viktigt som säkerhet är bildkvalitet som DJI ger nya möjligheter att med utmärkt hårdvara samt mjukvara kunna återspegla varje ögonblick i hög upplösning och underbar återgivning. Med tre-axlig gimbal-teknik säkerställs stadig video i 4K, justera bländaren manuellt och fånga realistiska scenarion med 10-bit HDR-video och ta stillbilder med hela 20 megapixel för utsökt detaljåtergivning. Flyg längre och tystare än någonsin Med den klassiska hopfällbara designen tar du enkelt med din drönare var du än skall och när det är dags att flyga gör du det på olika sätt längre än tidigare möjligt. Med signalstyrkan som automatiskt slår över från 2.4 GHz till 5.8 GHz för bästa möjliga täckning och effekt med OcuSync 2.0 säkerställs en stadig videoström på 1080p som kan skicka signalen från drönaren upp till hela 8 km ifrån dig vilket ger dig som pilot tryggheten att maximera chansen att alltid bibehålla kontakten med din drönare även i miljöer med mycket signalstörningar och få låga 120 ms i bildöverföringens latens. Cache:ad video i din sammankopplade smartphone kan omedelbart redigeras och delas i din kanal eller sociala medier för andra att ta del av. Handkontrollen passar både för iOS- och Android-smartphones, har flera smart placerade knappar för att styra drönaren plus en inbyggd display som visar flyginformation som till exempel flyghastighet, flyghöjd och batterinivå. Du har även möjlighet att enbart använda mobiltelefonen som handkontroll genom att ansluta till drönaren med WiFi - men du kommer då inte få möjlighet att flyga upp till 8 km räckvidd som handkontrollen hjälper till med att förlänga. Dess propellrar och komponenter i chassit som optimerats gör Mavic 2 till den hittills mest avancerade farkosten från DJI och diskreta förändringar ger kraftfullt resultat som resulterar i följsammare samt avsevärt mycket tystare flygning. Ta dig närmare ditt motiv utan att känna dig inskränkande och få videos med en trivsammare känsla vid styrning av din flygrutt. Intelligenta hindersensorer och effektiv motivspårning För att du skall kunna fokusera på att följa ditt motiv utan att drönaren skall kollidera eller om du hellre låter din drönare följa dig automatiskt så har Mavic 2 för första gången flertalet hinderssensorer runt om i alla riktningar som håller både din drönare och omgivningen säker. De olika sensorerna känner av hinder på olika avstånd mellan 8 till 40 meter, men hastigheten på flygningen kan vara avgörande för hur effektivt dessa sensorer känner av hinder. Allt i dess närhet analyseras i realtid för att flygningen skall fortgå utan drönaren måste stanna och du kan fortsätta fokusera på att få utmärkt resultat. Vill du att drönaren själv skall spåra ett motiv använder du dig av förbättrade ActiveTrack 2.0 där både hård- och mjukvara utvecklats för en optimerad upplevelse. Istället för tidigare använd spårning som förlitat sig på bildmaterial i två dimensioner använder sig Mavic 2 av både kameran och dess sensorer framtill för att skapa en tredimensionell vy av omgivningen för utökad precision samtidigt som alla sensorer tillsammans arbetar för att förhindra en eventuell kollision. Tack vare avancerade algoritmer kan den även räkna ut och förutspå vart motivet kommer framträda ifall det skulle hamna utanför dess synfält som bakom ett hinder för att följsamt fortsätta spårningen vilket den även kan göra i upp till häpnadsväckande 72 km/h. Observera däremot att hinderssensorerna inte är aktiva när sportläget är aktiverat på Mavic 2. Med hjälp av GPS-signaler vet den exakt varifrån den lyfte och kan flyga hem och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. Även när drönaren saknar satellitsignaler - som inomhus - så kan den flyga säkert tack vare sina nedåt- och framåtriktade sensorer som känner av omgivningen. Använd kreativa lägen för filmning och fotografering Du får olika lägen som gör ovanstående lättare än någonsin genom exempelvis POI 2.0 underlättar otroligt när du vill cirkulera runt ditt motiv utan att behöva flyga till mittpunkten innan och Waypoint 2.0 kräver inte att du måste flyga till varje punktmarkering då du enkelt för-markerar dessa i appen för att i förtid planera rutten inför kommande flygning alternativt bara låsa den till att hålla en konstant fart och höjd i en särskild färdriktning. Fånga hissnande panoramafoton med fyra olika lägen för dessa som Sfär, 180°, Horisontellt eller Vertikalt för att fånga en större yta i en och samma bild. Genom att använda dig av Hyperlapse kan du automatiskt skapa professionell timelapse-video genom en enkel knapptryckning. Flyg även inomhus Tripod Mode ("stativläge") är perfekt för inomhusflygning. Det drar ner både hastigheten på drönaren och känsligheten i spakarna för att lättare kunna flyga i trängre utrymmen där normala hastigheter inte är så lämpliga. Högupplöst bild samt stadig film Två års forskning och samarbete med ikoniska kameratillverkaren Hasselblad har placerat den fantastiska kameramodellen L1D-20c som kan föreviga bildmaterial i 20 megapixel. Du får stöd för hög upplösning i 4K med 10-bit HDR-stöd med 100 Mbps samt 10-bit DlogM färgprofil som fångar upp en miljard färger i jämförelse med tidigare systems 8-bit som fångar upp 16 miljoner där du får ökat omfång i ljusa och mörka partier med mer detaljer i alla områden. Med dess nyutvecklade 1-tums CMOS-sensor får du fyra gånger så bra känslighet i jämförelse med föregående Mavic Pro och du får även bättre prestanda i miljöer med begränsad ljussättning och en möjlig ISO på max 12800 samtidigt som den tar hjälp av HyperLight som illustreras nedanför drastiskt minimerar brus för att förbättra det inspelade materialet. Den effektiva bländaren som sträcker sig mellan f/2.8-f/11 levererar en utmärkt bildkvalitet i miljöer med som både har rikligt samt mindre ljus. Du sänker enkelt bländaren ner till f/2.8 för att tillåta mer ljusinsläpp som kan göra sig utmärkt i mörkare miljöer alternativt f/11 för att sänka slutarhastigheten för att göra dina filmer ännu mer följsamma. För att du skall få så stadig videoupptagning som möjligt har Mavic 2 en optisk 3-axlig gimbal för effektiv kamerastabilisering som håller sensorn stadig och skapar en mjuk och följsam film - även när drönaren dundrar fram i full fart i dess sport-läge. Dock inte i dess originalupplösning men nedanför finns exempelbilder tagna med Mavic 2 Pro. Utmärkt codec för ökad bildkvalitet Med stöd för det avancerade H.265/HEVC codec kan du nu spara 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan bevara ännu mer detaljer i dina videos. Nu med längre flygtid På en laddning kan du flyga Mavic 2 upp till hela 31 minuter utan att behöva tänka på att landa för laddning eller batteribyte. Du flyger avkopplat utan stress och med DJI Go-appen har du hela tiden koll på aktuell batterinivå direkt i kontrollen. Nedanför ser ni vad som medföljer i förpackningen * DJI Mavic 2 har en räckvidd på upp till 8 km, men observera att max tillåtna flygavstånd i Sverige är inom synhåll. Handkontrollen kan även visas med smartphone monterad i produktbilder men det är enbart i illustrationssyfte - telefon säljs separat. Drönare 5 6 14990 SEK 14990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker & Hobby
  3. Drönare