DJI Mavic 2 Zoom - DJI Mavic 2 Zoom med 24-48 mm optisk zoom
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Mavic 2 Zoom med 24-48 mm optisk zoom

DJI Mavic 2 Zoom

  Art.nr: 1004802
  • Fånga 4K-video i 30 fps och ta 12 mp foton
  • Hindersensorer runt om och intelligenta flyglägen
  • Upp till 31 minuter flygtid
  • Sportläge upp till 72 km/h
12 490:-

Delbetala från 1 080:-/mån Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

DJI Mavic 2 Zoom
Produkt du tittar på: DJI Mavic 2 Zoom med 24-48 mm optisk zoom
DJI Mavic 2 Zoom

12 490:-

SanDisk MicroSDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s

299:-

SanDisk MicroSDXC ExtremePro 64GB UHS-I

249:-


  • Pris: 13 038:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Mavic 2 Zoom får du innovativa funktioner som ger dig ökad trygghet och förbättrad prestanda. Få längre flygtid på upp till hela 31 minuter, spela in högkvalitativ 4K-video där tre-axlig gimbal-teknik säkerställer stadig inspelning, fånga 48-megapixel Super Resolution Photos och få nu den unika möjligheten att kunna zooma in på dina motiv under flygning utan kvalitetsförlust med optisk zoom.

Flyg längre och tystare än någonsin

Med den klassiska hopfällbara designen tar du enkelt med din drönare var du än skall och när det är dags att flyga gör du det på olika sätt längre än tidigare möjligt. Med signalstyrkan som automatiskt slår över från 2.4 GHz till 5.8 GHz för bästa möjliga täckning och effekt med OcuSync 2.0 säkerställs en stadig videoström på 1080p som kan skicka signalen från drönaren upp till hela 8 km ifrån dig vilket ger dig som pilot tryggheten att maximera chansen att alltid bibehålla kontakten med din drönare även i miljöer med mycket signalstörningar och få låga 120 ms i bildöverföringens latens. Cache:ad video i din sammankopplade smartphone kan omedelbart redigeras och delas i din kanal eller sociala medier för andra att ta del av.

Handkontrollen passar både för iOS- och Android-smartphones, har flera smart placerade knappar för att styra drönaren plus en inbyggd display som visar flyginformation som till exempel flyghastighet, flyghöjd och batterinivå. Du har även möjlighet att enbart använda mobiltelefonen som handkontroll genom att ansluta till drönaren med WiFi - men du kommer då inte få möjlighet att flyga upp till 8 km räckvidd som handkontrollen hjälper till med att förlänga.

Dess propellrar och komponenter i chassit som optimerats gör Mavic 2 till den hittills mest avancerade farkosten från DJI och diskreta förändringar ger kraftfullt resultat som resulterar i följsammare samt avsevärt mycket tystare flygning. Ta dig närmare ditt motiv utan att känna dig inskränkande och få videos med en trivsammare känsla vid styrning av din flygrutt.

Intelligenta hindersensorer och effektiv motivspårning

För att du skall kunna fokusera på att följa ditt motiv utan att drönaren skall kollidera eller om du hellre låter din drönare följa dig automatiskt så har Mavic 2 för första gången flertalet hinderssensorer runt om i alla riktningar som håller både din drönare och omgivningen säker. De olika sensorerna känner av hinder på olika avstånd mellan 8 till 40 meter, men hastigheten på flygningen kan vara avgörande för hur effektivt dessa sensorer känner av hinder. Allt i dess närhet analyseras i realtid för att flygningen skall fortgå utan drönaren måste stanna och du kan fortsätta fokusera på att få utmärkt resultat.

Vill du att drönaren själv skall spåra ett motiv använder du dig av förbättrade ActiveTrack 2.0 där både hård- och mjukvara utvecklats för en optimerad upplevelse. Istället för tidigare använd spårning som förlitat sig på bildmaterial i två dimensioner använder sig Mavic 2 av både kameran och dess sensorer framtill för att skapa en tredimensionell vy av omgivningen för utökad precision samtidigt som alla sensorer tillsammans arbetar för att förhindra en eventuell kollision. Tack vare avancerade algoritmer kan den även räkna ut och förutspå vart motivet kommer framträda ifall det skulle hamna utanför dess synfält som bakom ett hinder för att följsamt fortsätta spårningen vilket den även kan göra i upp till häpnadsväckande 72 km/h. Observera däremot att hinderssensorerna inte är aktiva när sportläget är aktiverat på Mavic 2.

Med hjälp av GPS-signaler vet den exakt varifrån den lyfte och kan flyga hem och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. Även när drönaren saknar satellitsignaler - som inomhus - så kan den flyga säkert tack vare sina nedåt- och framåtriktade sensorer som känner av omgivningen.

Använd kreativa lägen för filmning och fotografering

Du får olika lägen som gör ovanstående lättare än någonsin genom exempelvis POI 2.0 underlättar otroligt när du vill cirkulera runt ditt motiv utan att behöva flyga till mittpunkten innan och Waypoint 2.0 kräver inte att du måste flyga till varje punktmarkering då du enkelt för-markerar dessa i appen för att i förtid planera rutten inför kommande flygning alternativt bara låsa den till att hålla en konstant fart och höjd i en särskild färdriktning.

Fånga hissnande panoramafoton med fyra olika lägen för dessa som Sfär, 180°, Horisontellt eller Vertikalt för att fånga en större yta i en och samma bild. Genom att använda dig av Hyperlapse kan du automatiskt skapa professionell timelapse-video genom en enkel knapptryckning.

Flyg även inomhus

Tripod Mode ("stativläge") är perfekt för inomhusflygning. Det drar ner både hastigheten på drönaren och känsligheten i spakarna för att lättare kunna flyga i trängre utrymmen där normala hastigheter inte är så lämpliga.

Högupplöst bild samt stadig film

För att du skall få så stadig videoupptagning som möjligt har Mavic 2 en optisk 3-axlig gimbal för effektiv kamerastabilisering som håller sensorn stadig och skapar en mjuk och följsam film - även när drönaren dundrar fram i full fart i dess sport-läge.

Kameran med 1/2.3-tums 12-megapixel sensor innehar även 24-48 mm optisk zoom som ger dig nya möjligheter både när du filmar och fotograferar. Just att ha möjligheten att använda sig av 2x zoom till 48 mm en snygg komprimering av perspektivet som framhäver parallax-effekten för en trivsam cinematisk känsla i särskilda situationer. Du får även snabb och tillförlitlig hybrid-autofokus som där fokuseringshastigheten ökat med 40% och ser till att dina motiv verkligen håller sig skarpa när du zoomar in och ut.

Väljer du att filma i Full HD får du 4x Lossless Zoom som låter dig komma ännu närmare motivet med en brännvidd motsvarande 96 mm och dessutom fortfarande i hög bildkvalitet.

För att även kunna få bättre prestanda i miljöer med begränsad ljussättning tar Mavic 2 Zoom hjälp av HyperLight som illustreras nedanför som drastiskt minimerar brus för att förbättra det inspelade materialet.

Den nya QuickShot-funktionen Dolly Zoom låter kameran automatiskt justera perspektiv och fokus för en intensiv effekt - som även går att hantera manuellt med egna värden för att skapa ytterligare kreativa scenarion.

Du får även stöd för HDR-foton där flera bilder slås samman för att ge ökad klarhet med mer detaljer och även utan oönskade ghosting-effekter för bibehållen realism.

Ta fängslande bilder i 48 megapixel

Super Resolution Photos-funktionen använder kameran i 24 mm-läget för att fånga och sammanfläta nio separata bilder till ett högupplöst slutresultat på hel 48 mp där du får oerhört hög detaljnivå med kvarstående naturligt perspektiv.

Utmärkt codec för ökad bildkvalitet

Med stöd för det avancerade H.265/HEVC codec kan du nu spara 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan bevara ännu mer detaljer i dina videos.

Nu med längre flygtid

På en laddning kan du flyga Mavic 2 upp till hela 31 minuter utan att behöva tänka på att landa för laddning eller batteribyte. Du flyger avkopplat utan stress och med DJI Go-appen har du hela tiden koll på aktuell batterinivå direkt i kontrollen.

Nedanför ser ni vad som medföljer i förpackningen

* DJI Mavic 2 har en räckvidd på upp till 8 km, men observera att max tillåtna flygavstånd i Sverige är inom synhåll. Handkontrollen kan även visas med smartphone monterad i produktbilder men det är enbart i illustrationssyfte - telefon säljs separat.


Nya drönarregler från och med den 1 januari 2021

För att du skall flyga både lagligt och säkert uppmanas du att ta reda på exakt vad för regler som gäller vid flygning av din nya drönare. Oika typer av drönare kan även kräva specifika drönarkort för att få framföras.

Det finns även områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.


Nya drönarregler från och med den 1 januari 2021

För att du skall flyga både lagligt och säkert uppmanas du att ta reda på exakt vad för regler som gäller vid flygning av din nya drönare. Oika typer av drönare kan även kräva specifika drönarkort för att få framföras. 

Det finns även områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.