Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Mavic Mini Fly More Combo med extra tillbehör

DJI Mavic Mini Fly More Combo

  Art.nr: 1010644
 • Ultralätt vikt på endast 249g
 • Upp till 30 minuters flygtid
 • 2 km HD-videoöverföring
 • Förenklad inspelning, redigering och delning
 • 3-Axlad Gimbal 2.7K kamera

Kombinera med

DJI Mavic Mini Fly More Combo
DJI Mavic Mini Fly More Combo med extra tillbehör

5 690:-


 • Pris: 6 189:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

DJI Mavic Mini Fly More Combo
DJI Mavic Mini Fly More Combo med extra tillbehör

5 690:-


 • Pris: 5 889:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DJI Mavic Mini Fly More Combo är en otroligt liten och kompakt drönare med en vikt på endast 249g. Det gör att Mavic Mini placeras i den lägsta och säkraste viktklassen vilket betyder att den i många länder kan undantagas från vissa bestämmelser kring drönare.  Med Mavic Mini Fly More Combo medföljer det praktiska tillbehör som exempelvis ett 360° propellerskydd för att skydda din drönare under flygturer. Tillsammans med den användarvänliga appen DJI Fly kan du skapa häftiga videos med spännande vinklar.

Liten och smidig

Mavic Mini är nästan lika lätt som en mobiltelefon och får plats i din hand. Med sin låga vikt på endast 249 gram gör att Mavic Mini placeras i den lägsta och säkraste viktklassen vilket betyder att den i många länder kan undantagas från vissa bestämmelser kring drönare. Tack vare den låga vikten kan Mavic Mini flyga upp till 30 minuter med ett fulladdat batteri. 

DJI Mavic Mini är ultralätt och får plats i din hand

3-axlad gimbal

DJIs drönare Mavic Mini stöder häftiga flygfotografier i 12 megapixel och spännande 2,7K Quad HD-videor. Den 3-axlade motoriserade gimbalen ger din drönare och dina videos en bra stabilitet som säkerställer att du får tydliga och jämna bilder. Med Mavic Mini Fly More Combo medföljer det en 360° propellerskydd för att säkerställa att din drönare och dess utrustning hålls skyddad när ni är ute och flyger.  

DJI Mavic Mini drönare

Praktisk handkontroll med styrspakar

Till Mavic Mini medföljer det en handkontroll som kan visa HD-video på upp till 2 km avstånd. Du kan med andra ord fånga fantastiska vyer och klipp samtidigt som du kan se live vad du faktiskt fångar på film. Till handkontrollen medföljer det styrspakar som går att montera av/på. När de inte används kan du enkelt och smidigt förvara spakarna inne i den praktiska handkontrollen. 

DJI Mavic Mini ovanför poolen

Var kreativ med DJI Fly

Med appen DJI Fly får du en enkel och smidig användarupplevelse tillsammans med din DJI Mavic Mini drönare. I Appen har du tillgång till funktionen Flight Tutorial som hjälper dig att komma i gång med din nya drönare snabbt och säkert. Det finns även olika förinställda filmlägen som ger dig häftiga och proffsiga videos genom några enkla inställningar. 

DJI Mavic Mini i trädgården

I förpackningen:

 • Mavic Mini drönare 
 • Fjärrkontroll
 • Batteri
 • Extra propellers
 • Micro-USB-kabel
 • Skydd till gimbal
 • RC kabel med Lightning-kontakt
 • RC kabel med Micro-USB-kontakt
 • RC kabel med USB-C-kontakt
 • Ett par styrspakar
 • Reservskruv
 • Skruvmejsel
 • 360° propellerskydd
 • Två-vägs laddningshubb
 • DJI 18W USB-laddare
 • Förvaringsväska
Extra tillbehör med Mavic Mini Fly more Combo

Nya drönarregler från och med den 1 juli 2020

För drönare under 25 kg krävs inga tillstånd från Transportstyrelsen så länge man flyger inom synhåll, max 120 meter över marken utom över hinder, och inte över folksamlingar.

Det finns områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.


Nya drönarregler från och med den 1 juli 2020

För drönare under 25 kg krävs inga tillstånd från Transportstyrelsen så länge man flyger inom synhåll, max 120 meter över marken utom över hinder, och inte över folksamlingar.

Det finns områden i Sverige där flygning är begränsad, till exempel över fängelser, kärnkraftverk, naturområden och militära områden. För att få flyga inom dessa så kallade restriktionsområden gäller särskilda villkor, och ofta kan ett särskilt tillstånd krävas.

1010644 DJI DJI Mavic Mini Fly More Combo CP.MA.00000124.01 DJI Mavic Mini Fly More Combo är en otroligt liten och kompakt drönare med en vikt på endast 249g. Det gör att Mavic Mini placeras i den lägsta och säkraste viktklassen vilket betyder att den i många länder kan undantagas från vissa bestämmelser kring drönare.  Med Mavic Mini Fly More Combo medföljer det praktiska tillbehör som exempelvis ett 360° propellerskydd för att skydda din drönare under flygturer. Tillsammans med den användarvänliga appen DJI Fly kan du skapa häftiga videos med spännande vinklar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Liten och smidig Mavic Mini är nästan lika lätt som en mobiltelefon och får plats i din hand. Med sin låga vikt på endast 249 gram gör att Mavic Mini placeras i den lägsta och säkraste viktklassen vilket betyder att den i många länder kan undantagas från vissa bestämmelser kring drönare. Tack vare den låga vikten kan Mavic Mini flyga upp till 30 minuter med ett fulladdat batteri.  3-axlad gimbal DJIs drönare Mavic Mini stöder häftiga flygfotografier i 12 megapixel och spännande 2,7K Quad HD-videor. Den 3-axlade motoriserade gimbalen ger din drönare och dina videos en bra stabilitet som säkerställer att du får tydliga och jämna bilder. Med Mavic Mini Fly More Combo medföljer det en 360° propellerskydd för att säkerställa att din drönare och dess utrustning hålls skyddad när ni är ute och flyger.   Praktisk handkontroll med styrspakar Till Mavic Mini medföljer det en handkontroll som kan visa HD-video på upp till 2 km avstånd. Du kan med andra ord fånga fantastiska vyer och klipp samtidigt som du kan se live vad du faktiskt fångar på film. Till handkontrollen medföljer det styrspakar som går att montera av/på. När de inte används kan du enkelt och smidigt förvara spakarna inne i den praktiska handkontrollen.  Var kreativ med DJI Fly Med appen DJI Fly får du en enkel och smidig användarupplevelse tillsammans med din DJI Mavic Mini drönare. I Appen har du tillgång till funktionen Flight Tutorial som hjälper dig att komma i gång med din nya drönare snabbt och säkert. Det finns även olika förinställda filmlägen som ger dig häftiga och proffsiga videos genom några enkla inställningar.  I förpackningen: Mavic Mini drönare FjärrkontrollBatteriExtra propellersMicro-USB-kabelSkydd till gimbalRC kabel med Lightning-kontaktRC kabel med Micro-USB-kontaktRC kabel med USB-C-kontaktEtt par styrspakarReservskruvSkruvmejsel360° propellerskyddTvå-vägs laddningshubbDJI 18W USB-laddareFörvaringsväska Drönare 2,7 14 5690 SEK 5690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Drönare