DJI Mavic Pro Platinum med extra tillbehör

DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

  Art.nr: 1004709
 • 4K @ 30 fps och 12 mp foton
 • Hindersensor och intelligenta flyglägen
 • 3 batterier medföljer och varje ger upp till 30 minuter flygtid
 • Mindre handkontroll
 • Sportläge upp till 65 km/h

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Mavic Pro Platinum tar drönarmästarna DJI all sin kunskap och teknik och trycker ihop i en otroligt liten och kompakt flygkropp. Drönaren kan filma i 4K, tar kort i 12 megapixlar, har intelligenta och smarta flygfunktioner såsom hindersensor och går dessutom att fälla ihop och får plats i fickan. DJI Mavic Pro Platinum är en lättanvänd drönare med avancerad, professionell teknik som är tillgänglig för alla.

Vad som är nytt i Mavic Pro Platinum är inte bara den stilfulla platinum-färgen, utan även flygtiden har ökats samt ljudnivån har drastiskt reducerats. Nu har du möjlighet att flyga upp till 30 minuter på en laddning och ljudnivån har minskats med hela 60% för ett mer tystgående framförande. Fly More Combo-paketet ger dig extra tillbehör direkt från start som utöver det vanliga innehållet även har:

 • Ytterligare två batterier
 • Ett par extra propellrar med platinumkant
 • Praktisk axelväska
 • 12 V laddare till exempelvis bilen
 • Batteri till Power Bank-Adapter som gör Mavic:s batteri till powerbank som låter dig ladda exempelvis smartphone eller tablet om det krisar med ström i denna när du är ute och flyger.

Nedan finns inspirationsvideo med Mavic Air - men ha den nya färgen och förbättrade egenskaperna i åtanke.

Hopfällbar

DJI har tagit drönarvärlden med storm när de gång på gång lanserar sina otroligt kompetenta och smarta drönare i ett lättanvänt format som levererar filmer och foton med hög kvalitet och ger vem som helst tillgång till otroliga film- och fotomöjligheter som man innan knappt kunde drömma om.
Med Mavic Pro Platinum tar de drönare till en helt ny nivå. Inte bara är denna lilla flygande kamerahelikopter lika fullspäckad med funktioner och specifikationer som föregångarna Phantom och Inspire, den är dessutom hopfällbar till en storlek liknande ett enliters mjölkpaket, en sjättedel i storlek jämfört med Phantom 4.
Det gör att du kan skippa den stora ryggsäcken eller väskan, och enkelt få plats med Mavic i din befintliga packning, handväska eller ryggsäck - enkel att ta med sig överallt. Även handkontrollen har minskat betydligt i storlek och går att vika ihop vid transport.
Detta och många andra anledningar har gjort DJI Mavic Pro till en favorit hos bland andra de kända v-loggarna Jon Olsson och Casey Neistat.

Drönaren för alla

Oavsett om du är hemma och leker med barnen i trädgården, rider ut genom skog och mark eller ska vandra uppför berg på semesterresan så kan du med Mavic Pro Platinum fånga dina aktiviteter i både film och stillbilder på ett unikt och proffsigt sätt, och du behöver inte ha ett helt filmcrew med dig - Mavic Pro Platinum och din mobil är allt som behövs.
Tack vare intelligenta flyglägen är drönaren enkel att manövrera för alla, det kompakta formatet och låga vikten gör den lätt att ha med sig och med ett pris som tar professionell kvalitet till hemmaanvändaren.

Använd med eller utan handkontroll

På bara sekunder är din drönare startklar och redo att lyfta. Med DJI's nya kopplingssystem OcuSync och den kostnadsfria mobilappen DJI GO får du drönarens kamera-vy direkt i mobilskärmen i så hög upplösning som Full HD 1080p, även om drönaren är upp till 7 km bort*. Handkontrollen passar både för iOS- och Android-smartphones, har flera smart placerade knappar för att styra drönaren plus en inbyggd display som visar flyginformation som till exempel flyghastighet, flyghöjd och batterinivå.
Du har även möjlighet att enbart använda mobiltelefonen som handkontroll genom att ansluta till drönaren med WiFi.

DJI Mavic Pro

Enkel att flyga

Du behöver inte vara pilot eller proffs för att flyga Mavic Pro Platinum. Med bara en knapptryckning lyfter drönaren och med hjälp av GPS-signaler vet den exakt varifrån den lyfte och kan flyga hem och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. 
Även när drönaren saknar satellitsignaler - som inomhus - så kan den flyga säkert tack vare sina nedåt- och framåtriktade sensorer som känner av omgivningen.

Intelligenta flyglägen

Att få snygga flygningar och filmsvepningar som ser proffsiga ut är inte alls svårt. Det är bara att överlåta jobbet till Mavic. Tack vare flera intelligenta flyglägen sköter Mavic själv flygningarna så att du kan koncentrera dig på din aktivitet medan Mavic filmar dig och dina vänner.
I ActiveTrack markerar du ett objekt på skärmen - flotten som åker nerför forsen, din hund eller dig själv - och Mavic kommer spåra och följa efter. Välj mellan Trace, Profile eller Spotlight-läge.
TapFly innebär att du helt enkelt trycker på en punkt på skärmen som du vill att drönaren ska flyga till. När du trycker på en annan punkt, kommer Mavic mjukt och smidigt att vända sig till den nya destinationen.
Terrain Follow låter dig ställa in en höjd över marken (0,3-10 m) som du vill att Mavic ska flyga på. Det är perfekt när du flyger över varierande terräng, exempelvis flyger efter MTB-cyklister eller skidåkare. Det inbyggda ultraljudssystemet och de nedåtriktade kamerorna ser till att drönaren håller samma höjd över marken oavsett lutning.
Return to Home flyger automatiskt hem Mavic till nästan exakt samma ställe den lyfte från, med bara en knapptryckning.

DJi Mavic Pro

Intelligent hindersensor

Tack vare en teknologi kallad FlightAutonomy kan Mavic med hög precision skanna sin omgivning i 3D medan den flyger och lokalisera hinder runt om sig. FlightAutonomy består av flera element som samverkar för att ge Mavic en bild av vad som runt om drönaren, bland annat 5 kameror (dubbla framåt- samt nedåtriktade bildsensorer + huvudkameran), och ultraljudsavståndsmätare. Det gör att Mavic kan "se" hinder upp till 15 meter bort och gör det möjligt för drönaren att bromsa in och flyga runt hinder som träd, väggar och stolpar när den flyger för att undvika kollisioner, repor och skador. 
Hindersensorn är automatiskt aktiverad i samtliga Intelligenta flyglägen såsom Active Track, TapFly, Terrain Follow och Return to Home och fungerar även vid inomhusflygning.

Sportläge

Att filma svindlande vyer från ovan kräver sällan snabba flyghastigheter, men om du vill så kan Mavic Pro Platinum bjuda på riktig fart också. Växla över till sportläget och svep fram i 65 km/h (ca 18 m/s).

Flyg även inomhus

Tripod Mode ("stativläge") är perfekt för inomhusflygning. Det drar ner både hastigheten på drönaren och känsligheten i spakarna för att lättare kunna flyga i trängre utrymmen där normala hastigheter inte är så lämpliga.

DJI Mavic Pro

Högupplöst och stadig film

När du tar med dig Mavic Pro ut på dina äventyr kan du lita på att få äkta högupplöst foto- och filmmaterial med dig hem. En optisk 3-axlig kamerastabilisering håller sensorn stadig och skapar en mjuk och följsam film - även när drönaren flyger fram i sportläge.
Denna typ av stabilisering gör att du får stadiga filmer utan att tumma på kvaliteten eller upplösningen. DJI Mavic Pro ger dig äkta 4K-video med upp till 30 bilder per sekund, 1080p med 96 bilder per sekund och stillbilder på 12 megapixlar (4000x3000 pixlar). Om du vill kan du till och med vrida kameran 90° för stående bilder vid exempelvis porträttfoton.

Längre flygtid

Det är lätt att tro att den lilla storleken innebär mindre och klenare batteri och därmed kortare flygtid än hos de större drönarna. Tvärtom så har Mavic Pro Platinum faktiskt längre flygtid än exempelvis Phantom 3 med ända upp till 30 minuter och du har alltid full koll på batterinivån under flygturen via DJI Go-appen i din mobiltelefon.

DJI Mavic Pro

Medföljande tillbehör

 • Handkontroll (RC)
 • 2x par av propellrar med guldkant
 • 3x par av propellrar med platinumkant
 • Intelligent flygbatteri x3
 • Batteriladdare och nätkabel
 • Batteriladdnings-hub
 • Batteri till powerbank-adapter
 • 12 V batteriladdare
 • Gimbal-skydd
 • Gimbal-klämma
 • MicroSD-kort 16 GB
 • MicroUSB-kabel
 • RC-kabelgenomföring - stor
 • RC-kabelgenomföring - liten
 • RC-kabel microUSB-anslutning
 • RC-kabel lightning-anslutning
 • RC-kabel USB Typ-C-anslutning
 • Axelväska

* DJI Mavic Pro Platinum har en räckvidd på upp till 7 km, men observera att max tillåtna flygavstånd är inom synhåll.

1004709 DJI DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo CP.PT.00000065.01 Med Mavic Pro Platinum tar drönarmästarna DJI all sin kunskap och teknik och trycker ihop i en otroligt liten och kompakt flygkropp. Drönaren kan filma i 4K, tar kort i 12 megapixlar, har intelligenta och smarta flygfunktioner såsom hindersensor och går dessutom att fälla ihop och får plats i fickan. DJI Mavic Pro Platinum är en lättanvänd drönare med avancerad, professionell teknik som är tillgänglig för alla. Vad som är nytt i Mavic Pro Platinum är inte bara den stilfulla platinum-färgen, utan även flygtiden har ökats samt ljudnivån har drastiskt reducerats. Nu har du möjlighet att flyga upp till 30 minuter på en laddning och ljudnivån har minskats med hela 60% för ett mer tystgående framförande. Fly More Combo-paketet ger dig extra tillbehör direkt från start som utöver det vanliga innehållet även har: Ytterligare två batterierEtt par extra propellrar med platinumkantPraktisk axelväska12 V laddare till exempelvis bilenBatteri till Power Bank-Adapter som gör Mavic:s batteri till powerbank som låter dig ladda exempelvis smartphone eller tablet om det krisar med ström i denna när du är ute och flyger. Nedan finns inspirationsvideo med Mavic Air - men ha den nya färgen och förbättrade egenskaperna i åtanke. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Hopfällbar DJI har tagit drönarvärlden med storm när de gång på gång lanserar sina otroligt kompetenta och smarta drönare i ett lättanvänt format som levererar filmer och foton med hög kvalitet och ger vem som helst tillgång till otroliga film- och fotomöjligheter som man innan knappt kunde drömma om.Med Mavic Pro Platinum tar de drönare till en helt ny nivå. Inte bara är denna lilla flygande kamerahelikopter lika fullspäckad med funktioner och specifikationer som föregångarna Phantom och Inspire, den är dessutom hopfällbar till en storlek liknande ett enliters mjölkpaket, en sjättedel i storlek jämfört med Phantom 4. Det gör att du kan skippa den stora ryggsäcken eller väskan, och enkelt få plats med Mavic i din befintliga packning, handväska eller ryggsäck - enkel att ta med sig överallt. Även handkontrollen har minskat betydligt i storlek och går att vika ihop vid transport.Detta och många andra anledningar har gjort DJI Mavic Pro till en favorit hos bland andra de kända v-loggarna Jon Olsson och Casey Neistat. Drönaren för alla Oavsett om du är hemma och leker med barnen i trädgården, rider ut genom skog och mark eller ska vandra uppför berg på semesterresan så kan du med Mavic Pro Platinum fånga dina aktiviteter i både film och stillbilder på ett unikt och proffsigt sätt, och du behöver inte ha ett helt filmcrew med dig - Mavic Pro Platinum och din mobil är allt som behövs.Tack vare intelligenta flyglägen är drönaren enkel att manövrera för alla, det kompakta formatet och låga vikten gör den lätt att ha med sig och med ett pris som tar professionell kvalitet till hemmaanvändaren. Använd med eller utan handkontroll På bara sekunder är din drönare startklar och redo att lyfta. Med DJI's nya kopplingssystem OcuSync och den kostnadsfria mobilappen DJI GO får du drönarens kamera-vy direkt i mobilskärmen i så hög upplösning som Full HD 1080p, även om drönaren är upp till 7 km bort*. Handkontrollen passar både för iOS- och Android-smartphones, har flera smart placerade knappar för att styra drönaren plus en inbyggd display som visar flyginformation som till exempel flyghastighet, flyghöjd och batterinivå.Du har även möjlighet att enbart använda mobiltelefonen som handkontroll genom att ansluta till drönaren med WiFi. Enkel att flyga Du behöver inte vara pilot eller proffs för att flyga Mavic Pro Platinum. Med bara en knapptryckning lyfter drönaren och med hjälp av GPS-signaler vet den exakt varifrån den lyfte och kan flyga hem och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. Även när drönaren saknar satellitsignaler - som inomhus - så kan den flyga säkert tack vare sina nedåt- och framåtriktade sensorer som känner av omgivningen. Intelligenta flyglägen Att få snygga flygningar och filmsvepningar som ser proffsiga ut är inte alls svårt. Det är bara att överlåta jobbet till Mavic. Tack vare flera intelligenta flyglägen sköter Mavic själv flygningarna så att du kan koncentrera dig på din aktivitet medan Mavic filmar dig och dina vänner.I ActiveTrack markerar du ett objekt på skärmen - flotten som åker nerför forsen, din hund eller dig själv - och Mavic kommer spåra och följa efter. Välj mellan Trace, Profile eller Spotlight-läge.TapFly innebär att du helt enkelt trycker på en punkt på skärmen som du vill att drönaren ska flyga till. När du trycker på en annan punkt, kommer Mavic mjukt och smidigt att vända sig till den nya destinationen.Terrain Follow låter dig ställa in en höjd över marken (0,3-10 m) som du vill att Mavic ska flyga på. Det är perfekt när du flyger över varierande terräng, exempelvis flyger efter MTB-cyklister eller skidåkare. Det inbyggda ultraljudssystemet och de nedåtriktade kamerorna ser till att drönaren håller samma höjd över marken oavsett lutning. Return to Home flyger automatiskt hem Mavic till nästan exakt samma ställe den lyfte från, med bara en knapptryckning. Intelligent hindersensor Tack vare en teknologi kallad FlightAutonomy kan Mavic med hög precision skanna sin omgivning i 3D medan den flyger och lokalisera hinder runt om sig. FlightAutonomy består av flera element som samverkar för att ge Mavic en bild av vad som runt om drönaren, bland annat 5 kameror (dubbla framåt- samt nedåtriktade bildsensorer + huvudkameran), och ultraljudsavståndsmätare. Det gör att Mavic kan "se" hinder upp till 15 meter bort och gör det möjligt för drönaren att bromsa in och flyga runt hinder som träd, väggar och stolpar när den flyger för att undvika kollisioner, repor och skador. Hindersensorn är automatiskt aktiverad i samtliga Intelligenta flyglägen såsom Active Track, TapFly, Terrain Follow och Return to Home och fungerar även vid inomhusflygning. Sportläge Att filma svindlande vyer från ovan kräver sällan snabba flyghastigheter, men om du vill så kan Mavic Pro Platinum bjuda på riktig fart också. Växla över till sportläget och svep fram i 65 km/h (ca 18 m/s). Flyg även inomhus Tripod Mode ("stativläge") är perfekt för inomhusflygning. Det drar ner både hastigheten på drönaren och känsligheten i spakarna för att lättare kunna flyga i trängre utrymmen där normala hastigheter inte är så lämpliga. Högupplöst och stadig film När du tar med dig Mavic Pro ut på dina äventyr kan du lita på att få äkta högupplöst foto- och filmmaterial med dig hem. En optisk 3-axlig kamerastabilisering håller sensorn stadig och skapar en mjuk och följsam film - även när drönaren flyger fram i sportläge.Denna typ av stabilisering gör att du får stadiga filmer utan att tumma på kvaliteten eller upplösningen. DJI Mavic Pro ger dig äkta 4K-video med upp till 30 bilder per sekund, 1080p med 96 bilder per sekund och stillbilder på 12 megapixlar (4000x3000 pixlar). Om du vill kan du till och med vrida kameran 90° för stående bilder vid exempelvis porträttfoton. Längre flygtid Det är lätt att tro att den lilla storleken innebär mindre och klenare batteri och därmed kortare flygtid än hos de större drönarna. Tvärtom så har Mavic Pro Platinum faktiskt längre flygtid än exempelvis Phantom 3 med ända upp till 30 minuter och du har alltid full koll på batterinivån under flygturen via DJI Go-appen i din mobiltelefon. Medföljande tillbehör Handkontroll (RC)2x par av propellrar med guldkant3x par av propellrar med platinumkantIntelligent flygbatteri x3Batteriladdare och nätkabelBatteriladdnings-hubBatteri till powerbank-adapter12 V batteriladdareGimbal-skyddGimbal-klämmaMicroSD-kort 16 GBMicroUSB-kabelRC-kabelgenomföring - storRC-kabelgenomföring - litenRC-kabel microUSB-anslutningRC-kabel lightning-anslutningRC-kabel USB Typ-C-anslutningAxelväska * DJI Mavic Pro Platinum har en räckvidd på upp till 7 km, men observera att max tillåtna flygavstånd är inom synhåll. Drönare 11990 SEK 11990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker & Hobby
 3. Drönare