Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Mini 2 en kraftfull mini-drönare

DJI Mini 2

  Art.nr: 1015603
 • Upp till 31 minuters flygtid
 • Filma i 4K / 30 fps
 • OcuSync 2.0 för utmärkt räckvidd
 • 100Mbps max video bitrate
 • DJI Quickshots

Kombinera med

DJI Mini 2
DJI Mini 2 en kraftfull mini-drönare

4 990:-


 • Pris: 5 389:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

DJI Mini 2
DJI Mini 2 en kraftfull mini-drönare

4 990:-


 • Pris: 5 169:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DJI Mini 2 är en kraftfull mini-drönaren som är fullspäckad med smarta egenskaper som skapar en oförglömlig upplevelse, dessutom är den väldigt lätt med en vikt på endast 249 gram. Drönare är nybörjar-vänlig vilket gör den lätthanterlig för dig som inte använt en drönare tidigare. DJI Mini 2  har en 12MP-kamera som levererar innehåll som garanterat imponerar. Tillsammans med 4K / 30 fps-video och en 3-axlig motoriserad gimbal, garanterar Mini 2 en fantastisk bildkvalitet.

En avancerad drönare med många smarta funktioner

Tack vare intuitiva och avancerade funktioner förpackade i drönaren, ger DJI Mini 2 fullständig frihet till vad du än vill skapa och vart du vill göra det. Oavsett om du fotograferar eller filmar på en öde strand eller fångar detaljerna i en rolig familjeåterförening, DJI Mini 2 optimerar noggrant användarupplevelsen och tack vare Smart Return to Home, automatisk start och exakt hovrande gör flygningen både enkel och säker.

Drönaren i sig är liten, men den har massor av kraft. Med dess maximala batteritid på upp till 31 minuter ger DJI Mini 2 mer än tillräckligt med tid för att komponera den perfekta bilden. Mini 2 kan motstå kraftfulla vindar och kan lyfta i en maxhöjd på 4000 meter, så dina bilder är stabila även när du flyger längs en blåsig kust eller högt över en alpin skog.

DJI Quickshots

Med bara några få knapptryckningar spelara DJI Mini 2 automatiskt in videor på professionell nivå för att dela direkt på sociala medier. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren flygare hjälper DJI Fly-appen dig att producera imponerande resultat komplett med ljudspår och filter. 

De olika Quickshot-lägena är

 • Dronie
 • Helix
 • Rocket
 • Circle
 • Boomerang

OcuSync 2.0

Tekniken OcuSync 2.0 er dig möjlighet att flyga upp till 6 km och bibehålla HD-videoöverföring. Utmärkta anti-störningsfunktioner ger dig möjlighet att flyga långt och tydligt se allt som din drönares kamera fångar.

DJI Mini 2 en lätt drönare

DJI Mini 2 väger mindre än 249 g väger det ungefär lika mycket som ett äpple och passar i nästintill lika bra i din handflata. Mini 2 är kompakt, bekväm och är din perfekta resekamrat som förvandlar hur du fångar dina favoritminnen.

Inkluderat till din DJI Mini 2

 • DJI Mini 2 Intelligent flygbatteri × 1
 • DJI Mini 2 Propellers, par × 1
 • RC-kabel, standard-mikro-USB-kontakt × 1
 • RC-kabel, USB Type-C-kontakt × 1
 • RC Cable, Lightningkontakt × 1
 • Kontroll × 1
 • Mavic Mini Skruvmejsel × 1
 • DJI Mini 2 Skruvar × 6
 • Mavic Mini Gimbal skydd × 1
 • Kommunikationskabel-USB-C × 1
 • DJI Mini 2 Manual × 1

1015603 1015603 DJI DJI Mini 2 CP.MA.00000312.01 DJI Mini 2 är en kraftfull mini-drönaren som är fullspäckad med smarta egenskaper som skapar en oförglömlig upplevelse, dessutom är den väldigt lätt med en vikt på endast 249 gram. Drönare är nybörjar-vänlig vilket gör den lätthanterlig för dig som inte använt en drönare tidigare. DJI Mini 2  har en 12MP-kamera som levererar innehåll som garanterat imponerar. Tillsammans med 4K / 30 fps-video och en 3-axlig motoriserad gimbal, garanterar Mini 2 en fantastisk bildkvalitet.En avancerad drönare med många smarta funktionerTack vare intuitiva och avancerade funktioner förpackade i drönaren, ger DJI Mini 2 fullständig frihet till vad du än vill skapa och vart du vill göra det. Oavsett om du fotograferar eller filmar på en öde strand eller fångar detaljerna i en rolig familjeåterförening, DJI Mini 2 optimerar noggrant användarupplevelsen och tack vare Smart Return to Home, automatisk start och exakt hovrande gör flygningen både enkel och säker.Drönaren i sig är liten, men den har massor av kraft. Med dess maximala batteritid på upp till 31 minuter ger DJI Mini 2 mer än tillräckligt med tid för att komponera den perfekta bilden. Mini 2 kan motstå kraftfulla vindar och kan lyfta i en maxhöjd på 4000 meter, så dina bilder är stabila även när du flyger längs en blåsig kust eller högt över en alpin skog.DJI QuickshotsMed bara några få knapptryckningar spelara DJI Mini 2 automatiskt in videor på professionell nivå för att dela direkt på sociala medier. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren flygare hjälper DJI Fly-appen dig att producera imponerande resultat komplett med ljudspår och filter. De olika Quickshot-lägena ärDronieHelixRocketCircleBoomerangOcuSync 2.0Tekniken OcuSync 2.0 er dig möjlighet att flyga upp till 6 km och bibehålla HD-videoöverföring. Utmärkta anti-störningsfunktioner ger dig möjlighet att flyga långt och tydligt se allt som din drönares kamera fångar.DJI Mini 2 en lätt drönareDJI Mini 2 väger mindre än 249 g väger det ungefär lika mycket som ett äpple och passar i nästintill lika bra i din handflata. Mini 2 är kompakt, bekväm och är din perfekta resekamrat som förvandlar hur du fångar dina favoritminnen.Inkluderat till din DJI Mini 2DJI Mini 2 Intelligent flygbatteri × 1DJI Mini 2 Propellers, par × 1RC-kabel, standard-mikro-USB-kontakt × 1RC-kabel, USB Type-C-kontakt × 1RC Cable, Lightningkontakt × 1Kontroll × 1Mavic Mini Skruvmejsel × 1DJI Mini 2 Skruvar × 6Mavic Mini Gimbal skydd × 1Kommunikationskabel-USB-C × 1 DJI Mini 2 Manual × 1 Drönare 5 3 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker & Hobby
 3. Drönare