Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Mavic Pro Platinum Intelligent Flight Battery

DJI Battery for Mavic Platinum

  Art.nr: 1004711
  • 3830 mAh
  • Upp till 30 minuters flygtid
  • Inbyggda sensorer och LED-indikatorer
  • Dubblera flygtiden med ett extra batteri
  • Skydd som motverkar självurladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dubblera din flygtid med DJI Mavic Pro Platinum med ett extra batteri. Detta Intelligenta Flight Battery för Mavic Pro Platinum är ett extrabatteri med precis samma inbyggda sensorer och LED-indikatorer som det medföljande batteriet vilket gör att du alltid kan se återstående batterinivå - både direkt på batteriet och via DJI Go-appen.

1004711 DJI DJI Battery for Mavic Platinum CP.PT.00000077.01 Dubblera din flygtid med DJI Mavic Pro Platinum med ett extra batteri. Detta Intelligenta Flight Battery för Mavic Pro Platinum är ett extrabatteri med precis samma inbyggda sensorer och LED-indikatorer som det medföljande batteriet vilket gör att du alltid kan se återstående batterinivå - både direkt på batteriet och via DJI Go-appen. Tillbehör till drönare 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Drönare
  4. Tillbehör till drönare