Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1 år DJI Care Refresh drönarförsäkring

DJI Care 1 Year Refresh Mavic Air

  Art.nr: 1004221
 • Utbyte av din Mavic Air även vid vattenskada
 • Snabb handläggning
 • Fraktfri ersättning
 • Ersätter din drönare upp till två gånger
 • VIP telefon-support

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DJI Care Refresh är din Mavic Air:s egna drulleförsäkring där du vid händelse av olycka kan få din drönare reparerad eller ersatt av en ny eller i nyskick - pålitlig och fullt fungerande. Perioden för användning sträcker sig upp till ett helt år där du kan ta nytta av försäkringen upp till två gånger. Frågor kring ärenden och hantering kan ställas till deras engelska VIP-telefonsupport och du behöver inte tänka på transportkostnader på DJI tar hand om dessa samt lovar snabb hantering och snabba leveranser.

Få din drönare utbytt två gånger

Under den ursprungliga försäkringsperioden på ett år har du möjlighet att få din Mavic Air utbytt, upp till två gånger. Exempel på tillfällen du kan behöva nyttja försäkringen är vid handhavandefel som resulterat i sporadisk krasch eller efter eventuell signalstörning. Om du skulle behöva dra nytta av DJI Care Refresh så tar DJI ut en självrisk, som är högre vid ett eventuellt andra utbyte. Nedan finner du information om självrisken.

Självrisk vid första utbytet: €89
Självrisk vid andra utbytet: €119

Aktivering och förlängning

DJI Care Refresh gäller enbart helt nya drönare och måste aktiveras inom 48 timmar efter att drönaren har aktiverats. Skulle de 48 timmarna passerat finns möjlighet till videoverifiering. Innan tiden gått ur på din första försäkring finns det även möjlighet att förlänga den ett år förutsatt att du har minst ett av de två utbyten kvar att nyttja och du får då möjligheten att under ytterligare ett år få din enhet utbytt vid ett tillfälle.

Komplettera ditt köp

(2 st)
 • Filma i 4K & 30 fps eller Full HD i 120 fps
 • 3 batterier medföljer och varje ger upp till 21 minuter flygtid
 • Hindersensor och intelligenta flyglägen

11 199:-

1004221 DJI DJI Care 1 Year Refresh Mavic Air CP.QT.SS000034.01 DJI Care Refresh är din Mavic Air:s egna drulleförsäkring där du vid händelse av olycka kan få din drönare reparerad eller ersatt av en ny eller i nyskick - pålitlig och fullt fungerande. Perioden för användning sträcker sig upp till ett helt år där du kan ta nytta av försäkringen upp till två gånger. Frågor kring ärenden och hantering kan ställas till deras engelska VIP-telefonsupport och du behöver inte tänka på transportkostnader på DJI tar hand om dessa samt lovar snabb hantering och snabba leveranser. Få din drönare utbytt två gånger Under den ursprungliga försäkringsperioden på ett år har du möjlighet att få din Mavic Air utbytt, upp till två gånger. Exempel på tillfällen du kan behöva nyttja försäkringen är vid handhavandefel som resulterat i sporadisk krasch eller efter eventuell signalstörning. Om du skulle behöva dra nytta av DJI Care Refresh så tar DJI ut en självrisk, som är högre vid ett eventuellt andra utbyte. Nedan finner du information om självrisken.Självrisk vid första utbytet: €89Självrisk vid andra utbytet: €119 Aktivering och förlängning DJI Care Refresh gäller enbart helt nya drönare och måste aktiveras inom 48 timmar efter att drönaren har aktiverats. Skulle de 48 timmarna passerat finns möjlighet till videoverifiering. Innan tiden gått ur på din första försäkring finns det även möjlighet att förlänga den ett år förutsatt att du har minst ett av de två utbyten kvar att nyttja och du får då möjligheten att under ytterligare ett år få din enhet utbytt vid ett tillfälle. Tillbehör till drönare 4 1 999 SEK 999 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Drönare
 4. Tillbehör till drönare