Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extra propellrar till DJI Mavic 2

DJI Props LowNoise Mavic 2 (pair)

  Art.nr: 1007806
  • 2 st propellrar
  • Quick release
  • Passar till DJI Mavic 2-serien
  • Tystgående

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ett par extra propellrar som passar till din DJI Mavic 2 - perfekt om dina propellrar har blivit slitna eller om de skadats. DJI Mavic 2 Low-Noise Propellers är nästa generations propellrar som har en helt ny aerodynamisk design vilket ger dig en mer tystgående och effektiv flygning vilket resulterar i en längre flygtid. Propellrarna är utrustade med quick release vilket ger en snabb och enkel installation utan verktyg.

Titta även på

Titta även på

1007806 DJI DJI Props LowNoise Mavic 2 (pair) CP.MA.00000059.01 Ett par extra propellrar som passar till din DJI Mavic 2 - perfekt om dina propellrar har blivit slitna eller om de skadats. DJI Mavic 2 Low-Noise Propellers är nästa generations propellrar som har en helt ny aerodynamisk design vilket ger dig en mer tystgående och effektiv flygning vilket resulterar i en längre flygtid. Propellrarna är utrustade med quick release vilket ger en snabb och enkel installation utan verktyg. Tillbehör till drönare 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Drönare
  4. Tillbehör till drönare