Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2-pack DJI LowNoise propellrar för Mavic Air 2

DJI Props LowNoise Mavic Air 2 (pair)

  Art.nr: 1013118
  • 2-pack Props LowNoise
  • Passar DJI Mavic Air 2
  • Tystgående

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

2-pack propellrar som passar till din DJI Mavic Air 2 - perfekt om dina propellrar har blivit slitna eller om de skadats. DJI Props LowNoise Mavic Air 2 är nästa generations propellrar som har en helt ny aerodynamisk design vilket ger dig en mer tystgående och effektiv flygning vilket resulterar i en längre flygtid. Propellrarna är utrustade med quick release vilket ger en snabb och enkel installation utan verktyg.

1013118 1013118 DJI DJI Props LowNoise Mavic Air 2 (pair) CP.MA.00000202.01 2-pack propellrar som passar till din DJI Mavic Air 2 - perfekt om dina propellrar har blivit slitna eller om de skadats. DJI Props LowNoise Mavic Air 2 är nästa generations propellrar som har en helt ny aerodynamisk design vilket ger dig en mer tystgående och effektiv flygning vilket resulterar i en längre flygtid. Propellrarna är utrustade med quick release vilket ger en snabb och enkel installation utan verktyg. Tillbehör till drönare 169 SEK 169 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker & Hobby
  3. Drönare
  4. Tillbehör till drönare