Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Laddstation för 3 batterier till drönaren Tello

Ryze Tech Battery Charging Hub for Tello

  Art.nr: 1004213
  • Ladda tre batterier samtidigt
  • Möjlighet att uppnå full kapacitet på 1,5 timme i alla tre batterier
  • Ansluts med micro-USB

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kan du inte få nog av flygtid med din drönare Tello och inte vill vänta i 1,5 timme på att ladda ett ensamt batteri inuti din drönare kan du på ett smidigt sätt ladda upp till tre batterier i denna smidiga laddstation till dess fulla kapacitet på 1,5 timme. Du ansluter enkelt med valfri micro-USB-kabel men strömkälla medföljer inte och laddtiderna uppnås vid användning av 220V strömadapter med 5 V / 3 A. Skulle du ansluta med USB-kabel till en USB-port i valfri enhet som exempelvis en dator eller powerbank kan längre laddtider krävas.

Tre fulladdade batterier ger en sammanlagd flygtid på upp till 39 minuter och du kan samtidigt ladda ditt fjärde batteri inuti din Tello och få upp till 52 minuter flygtid ur fyra batterier.

Nya regler för drönare fr.o.m 1/2 2018

Från den 1 februari 2018 gäller nya regler för dig som flyger drönare. Den största förändringen är att reglerna även kommer gälla för dig som flyger privat, samt att tillståndskravet från Transportstyrelsen för drönare upp till 7 kilo kommer försvinna. Läs mer på transportstyrelsen.se alternativt mindronare.se vilken även finns som mobilanpassad version där du utöver snabbt och lätt hittar svar på dina frågor även hittar LFV:s officiella och ständigt aktuella drönarkarta.

Här följer några råd och regler som du bör känna till innan du låter din drönare lyfta mot himlen.
Läs mer om flygsäkerhet

Nya regler för drönare fr.o.m 1/2 2018

Från den 1 februari 2018 gäller nya regler för dig som flyger drönare. Den största förändringen är att reglerna även kommer gälla för dig som flyger privat, samt att tillståndskravet från Transportstyrelsen för drönare upp till 7 kilo kommer försvinna.
 Läs mer på transportstyrelsen.se alternativt mindronare.se vilken även finns som mobilanpassad version där du utöver snabbt och lätt hittar svar på dina frågor även hittar LFV:s officiella och ständigt aktuella drönarkarta.

Här följer några råd och regler som du bör känna till innan du låter din drönare lyfta mot himlen.
Läs mer om flygsäkerhet

1004213 Ryze Tech Ryze Tech Battery Charging Hub for Tello CP.PT.00000271.01 Kan du inte få nog av flygtid med din drönare Tello och inte vill vänta i 1,5 timme på att ladda ett ensamt batteri inuti din drönare kan du på ett smidigt sätt ladda upp till tre batterier i denna smidiga laddstation till dess fulla kapacitet på 1,5 timme. Du ansluter enkelt med valfri micro-USB-kabel men strömkälla medföljer inte och laddtiderna uppnås vid användning av 220V strömadapter med 5 V / 3 A. Skulle du ansluta med USB-kabel till en USB-port i valfri enhet som exempelvis en dator eller powerbank kan längre laddtider krävas.Tre fulladdade batterier ger en sammanlagd flygtid på upp till 39 minuter och du kan samtidigt ladda ditt fjärde batteri inuti din Tello och få upp till 52 minuter flygtid ur fyra batterier. Tillbehör till drönare 5 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Drönare
  4. Tillbehör till drönare