Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Handkontroll för flygning av drönaren Tello

Ryze Tech GameSir T1d Controller for Tello

  Art.nr: 1004214
 • Möjliggör VR-flygning genom FPV
 • Sammankopplas med Bluetooth
 • Över 10 timmar batteritid
 • Kompatibel med Android och iOS
 • Behåll Tello:s alla unika egenskaper

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GameSir T1d Controller är särskilt framtagen enbart för flygning av drönaren Tello och ger bland annat dig som användare av spelkonsol en välbekant känsla när du tar kontroll över spakarna. Du kan lätt montera kompatibla smartphones i hållaren på kontrollen där du får en lättöverskådlig vy sänd i realtid från drönaren och styrspakarna ger en hög precision för smidigare flygning i alla miljöer. 

Flyg i FPV med VR-headset

Bluetooth-versionen BLE 4.0 ger en stabil sammankoppling med din smartphone och du kan tveklöst använda din Android eller iOS-enhet i ett VR-headset för att flyga med ett förstapersons-perspektiv där du direkt ser allt ur kameran på din drönare.

Trivsamma funktioner med Tello-appen

När du är ansluten till Tello-appen parar du lätt ihop kontrollen med din smartphone och kan exempelvis växla de båda styrspakarnas funktioner.

Fullständig manual till kontrollen hittar du under teknisk specifikation.

Batteriindikator och batterisparfunktion

Du laddar enkelt din kontroll med en micro-USB-kabel och du kan ta del av batteristatus med hjälp av LED-dioder på framsidan och får en sammanlagd batteritid på minst 10 timmar på en laddning. Starta och stäng av kontrollen med en knapp på ovansidan och kontrollen stänger även automatiskt av sig om du inte använder den på fem minuter så du slipper stå med urladdat batteri av misstag när det är dags att flyga.

Observera att kontrollen kan visas bland produktbilderna med telefon monterad i illustrationssyfte. Smartphone säljs separat.

Komplettera ditt köp

(12 st)
 • Ta 5 mp foton och filma videos i 720p med elektronisk bildstabilisering
 • IR-sensorer för utmärkt stabilitet
 • Upp till 13 minuter flygtid

990:-

1004214 Ryze Tech Ryze Tech GameSir T1d Controller for Tello CP.PT.00000220.01 GameSir T1d Controller är särskilt framtagen enbart för flygning av drönaren Tello och ger bland annat dig som användare av spelkonsol en välbekant känsla när du tar kontroll över spakarna. Du kan lätt montera kompatibla smartphones i hållaren på kontrollen där du får en lättöverskådlig vy sänd i realtid från drönaren och styrspakarna ger en hög precision för smidigare flygning i alla miljöer.  Flyg i FPV med VR-headset Bluetooth-versionen BLE 4.0 ger en stabil sammankoppling med din smartphone och du kan tveklöst använda din Android eller iOS-enhet i ett VR-headset för att flyga med ett förstapersons-perspektiv där du direkt ser allt ur kameran på din drönare. Trivsamma funktioner med Tello-appen När du är ansluten till Tello-appen parar du lätt ihop kontrollen med din smartphone och kan exempelvis växla de båda styrspakarnas funktioner. Fullständig manual till kontrollen hittar du under teknisk specifikation. Batteriindikator och batterisparfunktion Du laddar enkelt din kontroll med en micro-USB-kabel och du kan ta del av batteristatus med hjälp av LED-dioder på framsidan och får en sammanlagd batteritid på minst 10 timmar på en laddning. Starta och stäng av kontrollen med en knapp på ovansidan och kontrollen stänger även automatiskt av sig om du inte använder den på fem minuter så du slipper stå med urladdat batteri av misstag när det är dags att flyga. Observera att kontrollen kan visas bland produktbilderna med telefon monterad i illustrationssyfte. Smartphone säljs separat. Tillbehör till drönare 4,1 5 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Drönare
 4. Tillbehör till drönare