Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extra propellrar till Ryze Tello

Ryze Tech Props for Tello

  Art.nr: 1004217
  • 4 st propellrar
  • Lätta att ta av och montera
  • Utmärkt och hållbar kvalitet

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Om de medföljande propellrarna till din Ryze Tello blivit slitna eller skadade kan du lätt byta ut dem mot nya. Detta set med 4 propellrar gör din drönare som ny på ett litet kick. För att lättare lossa propellrarna på din drönare använder du verktyget som medföljde Tello och du monterar enkelt de nya genom att bara trycka dem på plats.

1004217 Ryze Tech Ryze Tech Props for Tello CP.PT.00000221.01 Om de medföljande propellrarna till din Ryze Tello blivit slitna eller skadade kan du lätt byta ut dem mot nya. Detta set med 4 propellrar gör din drönare som ny på ett litet kick. För att lättare lossa propellrarna på din drönare använder du verktyget som medföljde Tello och du monterar enkelt de nya genom att bara trycka dem på plats. Tillbehör till drönare 5 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Drönare
  4. Tillbehör till drönare