Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig spinner med LED-belysning

Skantic Spinner LED Black

  Art.nr: 245156
  • Förtrollande LED-belysning
  • Tillverkad av hög kvalitet
  • Dämpar rastlöshet och koncentrationssvårigheter
  • Hetaste trend-prylen idag
  • Hållbar design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Äntligen är den här! Spinners som ursprungligen togs fram som ett hjälpmedel för barn med olika diagnoser eller koncentrationssvårigheter har blivit den hetaste trend-prylen på mycket länge. Nu kan du köpa din alldeles egna och se vad du gått miste om och det som är den en av den största snackisen idag.

Häftig spinner med LED-belysning

Skantic Spinner LED är lite fräckare än de flesta andra modeller. När den spinner så lyser LED-lampor i alla möjliga färger för att förhöja upplevelsen såväl dagtid som kvällstid. En förtrollande och avkopplande sysselsättning.

Ramen är tillverkad i hållbar ABS-plast tillsammans med kvalitativt kullager som ger riktigt bra snurr.

Häftig spinner med LED-belysning

Vad är en spinner?

Spinners är en liten pryl som som du snurrar mellan tumme och pekfinger. Den använder sig av kullager och centrifugalkraft för att snurra till synes obehindrat. De kommer i många olika material, former och tyngder och det är bara början av eran vi befinner oss i.

Varför en spinner?

Många som för första gången har en spinner i sin hand funderar över va tusan den ska vara bra för. Man finner dock snabbt att det är lite förtrollande att pyssla med den. Avkopplande.

Från början togs produkten fram till rastlösa barn med olika diagnoser och koncentrationssvårigheter. Att hålla sig sysselsatta visade sig snabbt ha en lugnande effekt och äntligen finns den tillgänglig för alla. Fenomenet har bokstavligen exploderat och på Youtube kan man se miljontals videos med tips och tricks som användare arbetat sig fram.

Snurrande fidget spinner

LED-belysningen drivs av 3 st medföljande CR1220-batterier

245156 Skantic Skantic Spinner LED Black Äntligen är den här! Spinners som ursprungligen togs fram som ett hjälpmedel för barn med olika diagnoser eller koncentrationssvårigheter har blivit den hetaste trend-prylen på mycket länge. Nu kan du köpa din alldeles egna och se vad du gått miste om och det som är den en av den största snackisen idag. Häftig spinner med LED-belysning Skantic Spinner LED är lite fräckare än de flesta andra modeller. När den spinner så lyser LED-lampor i alla möjliga färger för att förhöja upplevelsen såväl dagtid som kvällstid. En förtrollande och avkopplande sysselsättning.Ramen är tillverkad i hållbar ABS-plast tillsammans med kvalitativt kullager som ger riktigt bra snurr. Vad är en spinner? Spinners är en liten pryl som som du snurrar mellan tumme och pekfinger. Den använder sig av kullager och centrifugalkraft för att snurra till synes obehindrat. De kommer i många olika material, former och tyngder och det är bara början av eran vi befinner oss i. Varför en spinner? Många som för första gången har en spinner i sin hand funderar över va tusan den ska vara bra för. Man finner dock snabbt att det är lite förtrollande att pyssla med den. Avkopplande.Från början togs produkten fram till rastlösa barn med olika diagnoser och koncentrationssvårigheter. Att hålla sig sysselsatta visade sig snabbt ha en lugnande effekt och äntligen finns den tillgänglig för alla. Fenomenet har bokstavligen exploderat och på Youtube kan man se miljontals videos med tips och tricks som användare arbetat sig fram. LED-belysningen drivs av 3 st medföljande CR1220-batterier *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fidget Spinner 3,7 3 5 SEK 5 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Fidget Spinner