Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig spinner i metall med läcker silver-design

Skantic Spinner Metal Silver

  Art.nr: 245158
  • Exklusiv design i silver
  • Tillverkad av rejäl metall
  • Dämpar rastlöshet och koncentrationssvårigheter
  • Hetaste trend-prylen idag
  • Kvalitativt kullager

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Äntligen är den här! Spinners som ursprungligen togs fram som ett hjälpmedel för barn med olika diagnoser eller koncentrationssvårigheter har blivit den hetaste trend-prylen på mycket länge. Nu kan du köpa din alldeles egna och se vad du gått miste om och det som är den en av den största snackisen idag.

Häftig spinner i metall med snygg silverdesign

Skantic Spinner Metal Silver har som namnet avslöjar en exklusiv silverdesign. Med stilrena linjer och utan LED-lampor. Helt enkelt det självklara alternativet för dig som vill ha en bra spinner utan specialeffekter såsom LED-belysning.

Ramen är tillverkad i rejäl metall som tillsammans med kvalitativt kullager ger riktigt bra snurr. 

Häftig spinner i metall med silverdesign

Vad är en spinner?

Spinners är en liten pryl som som du snurrar mellan tumme och pekfinger. Den använder sig av kullager och centrifugalkraft för att snurra till synes obehindrat. De kommer i många olika material, former och tyngder och det är bara början av eran vi befinner oss i.

Varför en spinner?

Många som för första gången har en spinner i sin hand funderar över va tusan den ska vara bra för. Man finner dock snabbt att det är lite förtrollande att pyssla med den. Avkopplande.

Från början togs produkten fram till rastlösa barn med olika diagnoser och koncentrationssvårigheter. Att hålla sig sysselsatta visade sig snabbt ha en lugnande effekt och äntligen finns den tillgänglig för alla. Fenomenet har bokstavligen exploderat och på Youtube kan man se miljontals videos med tips och tricks som användare arbetat sig fram.

Snurrande fidget spinner
245158 Skantic Skantic Spinner Metal Silver Äntligen är den här! Spinners som ursprungligen togs fram som ett hjälpmedel för barn med olika diagnoser eller koncentrationssvårigheter har blivit den hetaste trend-prylen på mycket länge. Nu kan du köpa din alldeles egna och se vad du gått miste om och det som är den en av den största snackisen idag. Häftig spinner i metall med snygg silverdesign Skantic Spinner Metal Silver har som namnet avslöjar en exklusiv silverdesign. Med stilrena linjer och utan LED-lampor. Helt enkelt det självklara alternativet för dig som vill ha en bra spinner utan specialeffekter såsom LED-belysning.Ramen är tillverkad i rejäl metall som tillsammans med kvalitativt kullager ger riktigt bra snurr.  Vad är en spinner? Spinners är en liten pryl som som du snurrar mellan tumme och pekfinger. Den använder sig av kullager och centrifugalkraft för att snurra till synes obehindrat. De kommer i många olika material, former och tyngder och det är bara början av eran vi befinner oss i. Varför en spinner? Många som för första gången har en spinner i sin hand funderar över va tusan den ska vara bra för. Man finner dock snabbt att det är lite förtrollande att pyssla med den. Avkopplande.Från början togs produkten fram till rastlösa barn med olika diagnoser och koncentrationssvårigheter. Att hålla sig sysselsatta visade sig snabbt ha en lugnande effekt och äntligen finns den tillgänglig för alla. Fenomenet har bokstavligen exploderat och på Youtube kan man se miljontals videos med tips och tricks som användare arbetat sig fram. Fidget Spinner 3,7 8 5 SEK 5 NewCondition InStoreOnly
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Fidget Spinner