Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Digital målarbok med 12 magiska filtpennor

Bic Drawybook marty

  Art.nr: 241264
 • 12 magiska filtpennor ingår
 • Färglägg och fotografera dina teckningar
 • Låt dina bilder bli del i en interaktiv berättelse
 • Passar barn 5-10 år

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Drawybook Marty från BIC är en riktigt interaktiv målarbok. Färglägg de roliga teckningarna i boken med de medföljande färgpennorna och se sedan hur bilderna kommer till liv i den tillhörande mobilappen. Ditt barns teckningar kommer bli ta del av en interaktiv berättelse och är både rolig och underhållande, samtidigt som Drawybook Marty låter ditt barn använda sin fantasi och kreativitet.

Nu är det upp till ditt barn att fortsätta historien med sina teckningar och färgläggningar i målarboken. Rita, måla, färglägg, fotografera, spela och lär dig mer i appen för att fortsätta sagan om Marty och hans håriga utomjordingskompis.
Små minispel och quiz ingår också under berättelsens gång, där barnen kan vinna stjärnor och byta mot prylar som kan användas i sagan.

Magiska pennor

Med i paketet ingår magiska filtpennor - tio färgglada och två vita för att färglägga teckningarna i målarboken.

Färglägg med färgpennorna och låt det vara - eller använd magin med de vita pennorna!
Börja med att färglägga med valfri färg, och använd sedan en vit penna för att börja "trolla". De vita pennorna avfärgar teckningen vilket ger barnet möjlighet att rita mönster och symboler på ett redan färglagt fält.

Specifikationer om appen

 • Kostnadsfri nedladdning
 • Annons/reklamfri
 • Kompatibel med iPhone 4s, iPad 3, iPad Mini 2 and iPod Touch 6:e generationen
 • Kräver iOS 8 och senare, eller Android 4.1 och senare
 • Språk: Engelska och franska
241264 Bic Bic Drawybook marty 933962 Drawybook Marty från BIC är en riktigt interaktiv målarbok. Färglägg de roliga teckningarna i boken med de medföljande färgpennorna och se sedan hur bilderna kommer till liv i den tillhörande mobilappen. Ditt barns teckningar kommer bli ta del av en interaktiv berättelse och är både rolig och underhållande, samtidigt som Drawybook Marty låter ditt barn använda sin fantasi och kreativitet. Nu är det upp till ditt barn att fortsätta historien med sina teckningar och färgläggningar i målarboken. Rita, måla, färglägg, fotografera, spela och lär dig mer i appen för att fortsätta sagan om Marty och hans håriga utomjordingskompis.Små minispel och quiz ingår också under berättelsens gång, där barnen kan vinna stjärnor och byta mot prylar som kan användas i sagan. Magiska pennor Med i paketet ingår magiska filtpennor - tio färgglada och två vita för att färglägga teckningarna i målarboken.Färglägg med färgpennorna och låt det vara - eller använd magin med de vita pennorna! Börja med att färglägga med valfri färg, och använd sedan en vit penna för att börja "trolla". De vita pennorna avfärgar teckningen vilket ger barnet möjlighet att rita mönster och symboler på ett redan färglagt fält. Specifikationer om appen Kostnadsfri nedladdningAnnons/reklamfriKompatibel med iPhone 4s, iPad 3, iPad Mini 2 and iPod Touch 6:e generationenKräver iOS 8 och senare, eller Android 4.1 och senareSpråk: Engelska och franska Roliga prylar 1 1 19 SEK 19 NewCondition InStoreOnly
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Roliga prylar