Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

En sparkcykel, eller kickbike som de också kallas, är ett roligt transportmedlet för både barn och vuxna. Swischa fram när du ska till affären, till förskolan eller på en liten promenad. Denna kickscooter har en maxvikt på 100 kg och passar lika bra för både äldre barn och vuxna. Nytt för denna modellen är att sparkcykeln utrustats med ett stöd för stående förvaring.

Fotbroms

Även om det ofta är farten som lockar så finns en fotbroms för de tillfällen det är dags att stanna. Den stänkskyddsliknande skenan som ligger över bakhjulet fungerar som fotbroms, det är bara att trampa ner på skenan för att bromsa sparkcykeln.

Justerbart styre

Sparkcykelns styre går att justera i höjd: 73,5, 87 och 100 cm.

Sparkcykel kickbike

Med stöd

Ett praktiskt stöd gör att du kan ställa din kickbike upp och slippa lägga på marken.

Hopfällbar

Sparkcykeln går att fälla ihop för en väldigt kompakt och smidig förvaring. Perfekt för att packa in den i bilen och kunna ta med den på semestern. Sparkcykeln väger endast 3,4 kg och är 100 cm lång.

Hopfällbar sparkcykel / kickbike

Dekorera med klistermärken

Gör din sparkcykel personlig och lätt att känna igen från kompisarnas kickbikes med klistermärken. Två ark stickers är inkluderade så du kan sätta en personlig prägel på din sparkcykel.

Klistermärken till sparkcykel

Specifikationer

 • Aluminiumdesign
 • Fotbroms
 • Stöd
 • Hopfällbar
 • Justerbart styre
 • Längd: 100 cm
 • Vikt: 3,4 kg
 • Maxvikt: 100 kg
 • Minimiålder: 8 år
Others OB Kick Scooter With Support En sparkcykel, eller kickbike som de också kallas, är ett roligt transportmedlet för både barn och vuxna. Swischa fram när du ska till affären, till förskolan eller på en liten promenad. Denna kickscooter har en maxvikt på 100 kg och passar lika bra för både äldre barn och vuxna. Nytt för denna modellen är att sparkcykeln utrustats med ett stöd för stående förvaring. Fotbroms Även om det ofta är farten som lockar så finns en fotbroms för de tillfällen det är dags att stanna. Den stänkskyddsliknande skenan som ligger över bakhjulet fungerar som fotbroms, det är bara att trampa ner på skenan för att bromsa sparkcykeln. Justerbart styre Sparkcykelns styre går att justera i höjd: 73,5, 87 och 100 cm. Med stöd Ett praktiskt stöd gör att du kan ställa din kickbike upp och slippa lägga på marken. Hopfällbar Sparkcykeln går att fälla ihop för en väldigt kompakt och smidig förvaring. Perfekt för att packa in den i bilen och kunna ta med den på semestern. Sparkcykeln väger endast 3,4 kg och är 100 cm lång. Dekorera med klistermärken Gör din sparkcykel personlig och lätt att känna igen från kompisarnas kickbikes med klistermärken. Två ark stickers är inkluderade så du kan sätta en personlig prägel på din sparkcykel. Specifikationer AluminiumdesignFotbromsStödHopfällbarJusterbart styreLängd: 100 cmVikt: 3,4 kgMaxvikt: 100 kgMinimiålder: 8 år Roliga prylar 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Roliga prylar