Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Andra exotiska djur och miljöer

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Animal Set - Dinosaurs är ett roligt leksaksset med flera realistiska och färgglada dinosaurier med medföljande spelplan, palmer samt andra föremål. Perfekta leksaker för de yngsta för roliga och fantasifulla lekar. Använd spelplanen och låt de magnifika dinosaurierna förflytta sig över landet.

Leksakerna är tillverkade i hållbar plast och innehåller 14 stycken dinosaurier. Rekommenderas för barn över tre år.

Animal Set Dinousaurs

Titta även på

(0 st)
  • Bjuder in till skapande
  • 355 färgade byggklossar
  • Rekommenderas från 6 år

69:-

Titta även på

(0 st)
  • Bjuder in till skapande
  • 355 färgade byggklossar
  • Rekommenderas från 6 år

69:-

Others OB Animal Set - Dinosaurs 6729592 Animal Set - Dinosaurs är ett roligt leksaksset med flera realistiska och färgglada dinosaurier med medföljande spelplan, palmer samt andra föremål. Perfekta leksaker för de yngsta för roliga och fantasifulla lekar. Använd spelplanen och låt de magnifika dinosaurierna förflytta sig över landet. Leksakerna är tillverkade i hållbar plast och innehåller 14 stycken dinosaurier. Rekommenderas för barn över tre år. Roliga prylar 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Roliga prylar