Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Leksaksset med roliga bondgårdsdjur

Animal Set - Farm

  Art.nr: 1004983
  • Skapa din egen bondgård med realistiska leksaksdjur
  • Tillverkade i tålig plast
  • Rekommenderas från 3 år

Andra alternativ för dig

Andra exotiska djur och miljöer

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Animal Set - Farm är ett roligt leksaksset som innehåller flera realistiska och färgglada djur för att skapa din egen bondgård. I förpackningen finns hästar, kor, får, höns, tuppar samt andra tillbehör för bondgården som grindar, buskar och burar. Perfekta leksaker för de yngsta för roliga och fantasifulla lekar. 

Leksakerna är tillverkade i hållbar plast och innehåller 14 st olika djur. Rekommenderas för barn från tre år.

Animal Set - Farm
1004983 Others OB Animal Set - Farm 6729705 Animal Set - Farm är ett roligt leksaksset som innehåller flera realistiska och färgglada djur för att skapa din egen bondgård. I förpackningen finns hästar, kor, får, höns, tuppar samt andra tillbehör för bondgården som grindar, buskar och burar. Perfekta leksaker för de yngsta för roliga och fantasifulla lekar.  Leksakerna är tillverkade i hållbar plast och innehåller 14 st olika djur. Rekommenderas för barn från tre år. Roliga prylar 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Roliga prylar