Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Uppskattad presentförpackning med 5.000 solida pärlor

Simba Art & Fun Gåvopaket 5000 Solida Pärlor

  Art.nr: 1004394
  • Bjuder in till skapande
  • Många olika former och färger
  • Ger många timmars pyssel
  • Solida pärlor

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Vad är roligare än att tillsammans med barnen skapa något riktigt fint. Här är det inte bara den värdefulla stunden man bjuder upp till, här påbörjar vi även en skapandeprocess av fina armband, halsband med mera att vara stolt över.

Simba Art & Fun Gåvopaket Pärlor innehåller 5.000 solida pärlor i olika former och färger som öppnar upp till mängder av designer och möjligheter. Rekommenderas från 5 år.

Simba Art & Fun Gåvopaket med 5.000 pärlor i olika färger och former
1004394 Others OB Simba Art & Fun Gåvopaket 5000 Solida Pärlor Vad är roligare än att tillsammans med barnen skapa något riktigt fint. Här är det inte bara den värdefulla stunden man bjuder upp till, här påbörjar vi även en skapandeprocess av fina armband, halsband med mera att vara stolt över. Simba Art & Fun Gåvopaket Pärlor innehåller 5.000 solida pärlor i olika former och färger som öppnar upp till mängder av designer och möjligheter. Rekommenderas från 5 år. Roliga prylar 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Roliga prylar