Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gör-det-själv-fläkt som bjuder in till en värld av skapande

Stem DIY Electrical Fan

  Art.nr: 1004419
  • Leksak där du lär dig bygga en fläkt
  • Lätt att lära sig, bygga och förstå
  • Rekommenderas från 8 år

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Här har du en gör-det-själv-fläkt som både är utbildande och rolig att skapa. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik.

Egenskaper för S.T.E.M. DIY elektrisk fläkt pedagogisk leksak

  • Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energi
  • Lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå
  • Spendera timmar kring att testa olika lösningar

Delar som medföljer

1 st fläktblad
1 st motor
1 st motorhållare
1 st ställ
1 st basplatta
1 st LED-ljus
1 st resistor
1 st strömbrytarplatta
4 st fjäderkopplingar

Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej.

1004419 Others OB Stem DIY Electrical Fan 36203 Här har du en gör-det-själv-fläkt som både är utbildande och rolig att skapa. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik. Egenskaper för S.T.E.M. DIY elektrisk fläkt pedagogisk leksak Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energiLätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förståSpendera timmar kring att testa olika lösningar Delar som medföljer 1 st fläktblad1 st motor1 st motorhållare1 st ställ1 st basplatta1 st LED-ljus1 st resistor1 st strömbrytarplatta4 st fjäderkopplingar Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej. Roliga prylar 5 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Roliga prylar