Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gör-det-själv-lekplats som bjuder in till en värld av elektromagnetism

Stem DIY Electromagnetic Playground

  Art.nr: 1004439
  • Leksak som låter dig utforska elektromagnetism
  • Lätt att lära sig, bygga och förstå
  • Rekommenderas från 8 år

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Här har du en gör-det-själv-lekplats som låter dit utforska världen bakom elektromagnetisk energi som både är utbildande och roligt. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Med rätt inställningar börjar gungan att gunga. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik.

Egenskaper för S.T.E.M. DIY elekromagnetisk lekplats pedagogisk leksak

  • Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energi
  • Lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå
  • Spendera timmar kring att testa olika lösningar

Delar som medföljer

1 st basplatta
1 st gungtopp
2 st gungstolpar
2 st linor
1 st magnet
1 st gungplatta
1 st metallplatta
1 st gungsits
2 st gungben
1 st metallpigg
1 st basplatta
5 st fjäderkopplingar
1 st kortfigur

Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej.

1004439 Others OB Stem DIY Electromagnetic Playground 36202 Här har du en gör-det-själv-lekplats som låter dit utforska världen bakom elektromagnetisk energi som både är utbildande och roligt. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Med rätt inställningar börjar gungan att gunga. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik. Egenskaper för S.T.E.M. DIY elekromagnetisk lekplats pedagogisk leksak Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energiLätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förståSpendera timmar kring att testa olika lösningar Delar som medföljer 1 st basplatta1 st gungtopp2 st gungstolpar2 st linor1 st magnet1 st gungplatta1 st metallplatta1 st gungsits2 st gungben1 st metallpigg1 st basplatta5 st fjäderkopplingar1 st kortfigur Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej. Roliga prylar 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker & Hobby
  3. Roliga prylar