Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Här har du en gör-det-själv-lekplats som låter dit utforska världen bakom elektromagnetisk energi som både är utbildande och roligt. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Med rätt inställningar börjar gungan att gunga. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik.

Egenskaper för S.T.E.M. DIY elekromagnetisk lekplats pedagogisk leksak

 • Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energi
 • Lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå
 • Spendera timmar kring att testa olika lösningar

Delar som medföljer

1 st basplatta
1 st gungtopp
2 st gungstolpar
2 st linor
1 st magnet
1 st gungplatta
1 st metallplatta
1 st gungsits
2 st gungben
1 st metallpigg
1 st basplatta
5 st fjäderkopplingar
1 st kortfigur

Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej.

Titta även på

(1 st)
 • Leksak där du lär dig bygga en fläkt
 • Lätt att lära sig, bygga och förstå
 • Rekommenderas från 8 år

49:-

Titta även på

(1 st)
 • Leksak där du lär dig bygga en fläkt
 • Lätt att lära sig, bygga och förstå
 • Rekommenderas från 8 år

49:-

Others OB Stem DIY Electromagnetic Playground 36202 Här har du en gör-det-själv-lekplats som låter dit utforska världen bakom elektromagnetisk energi som både är utbildande och roligt. En leksak som bjuder in till nyfikenhet och skapande till barn från 8 år. Med rätt inställningar börjar gungan att gunga. Det är lätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förstå. Nu kan äntligen unga på ett enkelt sätt bjudas in till en värld av viktigt vetande inom elektronik. Egenskaper för S.T.E.M. DIY elekromagnetisk lekplats pedagogisk leksak Bjuder in till en fantastisk värld av elektrisk energiLätt att lära sig, lätt att bygga och lätt att förståSpendera timmar kring att testa olika lösningar Delar som medföljer 1 st basplatta1 st gungtopp2 st gungstolpar2 st linor1 st magnet1 st gungplatta1 st metallplatta1 st gungsits2 st gungben1 st metallpigg1 st basplatta5 st fjäderkopplingar1 st kortfigur Drivs at 2 st AA-batterier, medföljer ej. Roliga prylar 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker och Hobby
 3. Roliga prylar