Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rita, måla, och animera med ArtSee Studio!

WowWee Artsee

  Art.nr: 185023
Låt dina barn följa med på en interaktiv resa av färg, ljud och rörelse. Detta ArtSee Studio Drawing Kit är en innovativ väska utformad för att få den ultimata målarupplevelsen för ditt barn och samtidigt erbjuder det ett skydd för din iPad.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Låt dina barn följa med på en interaktiv resa av färg, ljud och rörelse. Detta ArtSee Studio Drawing Kit är en innovativ väska utformad för att få den ultimata målarupplevelsen för ditt barn och samtidigt erbjuder det ett skydd för din iPad.

ArtSee Studio förvandlar enkla teckningar och målningar på iPad till animerade spel och aktiviteter! Det magiska äventyret börjar med att fästa din iPad 1/ 2 eller 3 i skyddsfodralet och sedan starta appen. Använda många olika interaktiva verktyg som ingår med ArtSee Studio, barnen kan snabbt få en tom duk att explodera i färg, ljud, rörelse, spel och aktiviteter. Kreativiteten blir oändlig!

Dela med alla

Dela konstverken till Facebook och Twitter för att visa upp ditt barns mästerverk eller maila den till någon ni tycker om.

Förpackningens innehåll

  • 1 st ArtSee Studio Case
  • 5 st ArtSee Studio Verktyg 
  • 1st ArtSee Studio Penna
  • 1st Bruksanvisning

Systemkrav

iOS 5 & iOS 6

Glöm inte bort att du måste ladda ner ArtSee Studio appen!

WowWee WowWee Artsee WW-0320 Låt dina barn följa med på en interaktiv resa av färg, ljud och rörelse. Detta ArtSee Studio Drawing Kit är en innovativ väska utformad för att få den ultimata målarupplevelsen för ditt barn och samtidigt erbjuder det ett skydd för din iPad.ArtSee Studio förvandlar enkla teckningar och målningar på iPad till animerade spel och aktiviteter! Det magiska äventyret börjar med att fästa din iPad 1/ 2 eller 3 i skyddsfodralet och sedan starta appen. Använda många olika interaktiva verktyg som ingår med ArtSee Studio, barnen kan snabbt få en tom duk att explodera i färg, ljud, rörelse, spel och aktiviteter. Kreativiteten blir oändlig!Dela med allaDela konstverken till Facebook och Twitter för att visa upp ditt barns mästerverk eller maila den till någon ni tycker om.Förpackningens innehåll 1 st ArtSee Studio Case 5 st ArtSee Studio Verktyg  1st ArtSee Studio Penna 1st BruksanvisningSystemkraviOS 5 & iOS 6Glöm inte bort att du måste ladda ner ArtSee Studio appen! Roliga prylar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Leksaker och Hobby
  3. Roliga prylar